Hatet mot Peg Parnevik efter nya kärleksbilderna

Förlorade följare när hon visade upp nya dejten

Peg Parnevik berättar i sin podcast om hatet hon mottagit.
Peg Parnevik berättar i sin podcast om hatet hon mottagit.

Peg Parnevik la upp en bild där hon kysser en kille, då förlorade hon tusentals följare.

Nu berättar sångerskan om hatet hon fått på grund av att hon gått vidare efter uppbrottet med Filip Lamprecht.

– Det är som att jag är respektlös för att jag så snabbt gått vidare och jag tycker det är så jävla skevt, säger hon i podcasten ”Pillowtalk med Peg & Penny”.

Peg Parnevik, 25, har levt livets glada singeldagar den senaste tiden. Efter uppbrottet från Filip Lamprecht, 24, har hon postat bilder på sitt Instagramkonto där hon umgås med vänner, festar – och hånglar loss med en okänd man.

Kysste blond kille

På sin Instagram story la hon nyligen upp en bild där hon syns kyssa en blond kille. Därefter har mannen dykt upp i Peg Parneviks flöde flera gånger. I sin podcast ”Pillowtalk med Peg & Penny” berättar sångerskan nu att hon fått motta enormt mycket kritik på grund av bilderna.

– Jag var fram och tillbaka och tänkte ”jag vet att det här kanske blir knasigt om jag delar med mig vissa delar av mitt liv nu, men det känns rätt så jag kommer göra vad fan jag vill”. Men jag märkte väldigt snabbt att så fort jag började posta på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare, säger Peg Parnevik.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut tidigare i år.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut tidigare i år.

Peg Parnevik ryter ifrån

Hon poängterar att trots att det var nyligen hon och Filip Lamprecht bekräftade uppbrottet, så är det längesedan de gjorde slut.

– Jag trodde det var ganska tydligt att det här har varit min verklighet ett tag, säger hon.

Peg Parnevik säger att det känns som att många är besvikna på henne. Hon tycker att hon blir utmålad som den onda, medan folk enbart tycker synd om Filip.

– Det är som att jag är respektlös för att jag så snabbt gått vidare och jag tycker det är så jävla skevt för ni har fan ingen aning om vad som hände, säger Peg Parnevik.

Relationen med Filip Lamprecht

Idag är hennes relation med exet Filip Lamprecht bra och de hörs på en vänskaplig nivå. Hon hoppas att följarna nu kan respektera att hon gått vidare och börjat dejta andra.

– Jag dejtar folk och jag kommer inte berätta, eller jag kommer vara mer försiktig i hur jag postar nu men jag vill dela med mig av det till er. Unna mig att få vara glad, säger Peg Parnevik.

Aftonbladet har sökt Peg Parnevik.

Publisert:

LÄS VIDARE