TV4 bekräftar: Farmen VIP spelas in

1 av 2 | Foto: MAGNUS LIAM KARLSSON
Paolo Roberto.
NÖJE

Kändisar som mockar skit, mjölkar kor och lever 1800-talsliv på bästa sändningstid.

Nu bekräftar TV4 att ”Farmen VIP” är kanalens nästa stora satsning.

– Det stämmer, säger Lina Berggrén, presschef på Bonnier broadcasting.

På torsdagen rapporterade Expressen om att TV4 gör en kändisversion av populära långköraren ”Farmen”, uppgifter som då inte var bekräftade.

Fram tills nu.

– Det stämmer att vi spelar in ett ”Farmen VIP”, vilket vi tror blir en spännande utveckling av ett våra mest uppskattade och engagerande format. I övrigt kan jag inte avslöja så mycket mer just nu, säger Lina Berggrén presschef på Bonnier broadcasting, till Nöjesbladet.

Vilka som deltar återstår alltså att se. Men enligt Expressen är tv-profilen Samir Badran klar för programmet, samtidigt som Paolo Roberto är programledare.

Från ”Robinson” till ”Biggest loser”

Just kändisformatet på klassiska gamla realityprogram är inte något nytt.

2005 lät TV3 spela in både ”Expedition Robinson VIP” och ”Club Goa”. Det senare var ett slags ”best of” alla dokusåpor som dittills visats på tv.

För ett par år sedan producerade Kanal 5 ”Arga snickaren VIP”, och just nu kämpar överviktiga kändisar med att gå ner i vikt i Sjuans ”Biggest loser VIP”.

”Farmen” sändes första gången 2001. Den nya säsongen av originalversionen, som spelades in i somras, planeras att visas 2018. Det är ännu inte känt när ”Farmen VIP” har premiär.

ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen

TV4