Martin Melin: ”Jag är trött på att prata om Camilla”

1 av 4
NÖJE

Camilla Läckberg hintade i veckan om att ex-mannen Martin Melin har ”en ny kärlek”.

Ett tilltag som kändispolisen inte verkar helt nöjd med.

– Jag är trött på att prata om Camilla, säger han i en intervju med Expressen.

I lördags, i samband med sin så kallade ”fruhippa”, laddade Camilla Läckberg upp ett Instagraminlägg där hon ”avslöjade” att ex-mannen Martin Melin har träffat en ny.

”Jag är på Ingarö. Simon hänger med övriga barnen. Martin Melin är i Uddevalla med sin nya kärlek”, skrev författaren i inlägget, taggat med namnet på en Instagramprofil.

Snart efter att inlägget uppmärksammats raderades det.

Martin Melin förstod själv inte vad Läckberg menade och till Nöjesbladet, som var först att rapportera om nyheten, tillbakavisade han ryktena.

”Vet inte vad Camilla ville säga med kontot. Men jag är varken i Uddevalla eller har en ny kärlek” svarade han i ett sms.

Martin Melin: ”Folk måste inse det”

I en intervju med Expressen berättar han nu att han är ”otroligt less” på att behöva prata om sin ex-fru.

– Jag känner bara litegrann att jag är trött på att prata om Camilla. Det är fyra år sedan vi skilde oss. Någonstans måste folk inse det, säger Martin Melin.

– Jag är trött på att hela tiden hamna i artiklar med och om Camilla. Hon har ett nytt liv, en ny kille, nytt allting. Då kan man skilja på det, tycker jag.

Martin Melin har visserligen dementerat de senaste kärleksryktena, men till Nöjesbladet har han tidigare sagt att han, trots att han numera är ”otroligt svårraggad”, dejtat en del efter skilsmässan.

– Jag har dejtat de senaste åren men inte genom att någon har kontaktat mig via sociala medier. När jag dejtar är det en blinddejt, någons kompis kompis eller någon man träffat på någon fest eller sådär, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM