Färjan-Håkan: ”Kände i morse att det var något på gång”

avJohanna Westergård

1 av 5

Håkan Hallins förstoppning är inne på dag 14.

Men han kan (nästan) se ljuset i tunneln.

– I morse kände jag att det var något på gång, säger han.

Håkan Hallin, känd från tv-programmen ”Färjan” och ”Håkans bar”, har drabbats av en ordentlig förstoppning. Han har inte bajsat på nästan två veckor och magen ser ut därefter. I går när Nöjesbladet var i kontakt med honom var han nästan desperat och sa att om inget hände då eller under natten skulle han uppsöka akuten på lördagen. Men sen tog allt en ny vändning:

– Jag ger det till måndag innan jag går dit. Jag är fortfarande inte bra men i morse kände jag att det var något på gång. Men visst är det helt otroligt?

Måste kanske få ny medicin

Han blev tillsagd att vänta veckan ut med att gå till sjukhuset, vilket han satsar på nu.

– Blir det inte bra till dess så måste jag dit och de får ge mig någon ny medicin.

Tv-profilen har varit på akuten tidigare för att få hjälp med magproblemen och han har testat flera olika lavemang, men utan något bra resultat.

”Tar en timme i taget”

Håkan Hallin säger att han mår bra i övrigt.

– Det är bara att vänta ut det. Jag tar en timme i taget.

Det var efter att han flugit från sitt hem i Thailand till Visby för att jobba som han inte kunnat gå på toaletten ordentligt.

– Det brukar ta tre till fyra dagar innan magen kommer igång med den svenska maten. Den här gången har jag ätit pizza, köttbullar och vräkt i mig mat. Efter åtta till nio dagar svällde magen upp som en badboll och då kände jag att det inte är normalt, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!