”Chris kom in och tog fram sin pistol”

NÖJE

Miss California talar ut om vapendramat

1 av 11

Världsstjärnan Chris Brown misstänks ha hotat Baylee Curran, årets vinnare av Miss Kalifornien, med en pistol.

Nu talar hon ut om händelsen.

– Chris kom in, tog fram sin pistol och sa ”Jag blir så trött på er”, riktade pistolen mot mig och sa ”försvinn ut ur mitt hus”, säger hon till Extra.

Det var tidigt på tisdagsmorgonen som en kvinna ringde polisen och sa att hon hade blivit pistolhotad av Chris Brown, 27.

Nu berättar kvinnan, modellen Baylee Curran, själv om händelsen för sajten Extra.

Enligt Curran stod hon och beundrade ett diamantsmycke i artistens hem. Chris Brown ska då ha kommit in i rummet, tagit fram en pistol och hotat henne.

Brown hade hennes telefon och ville inte ge tillbaka den förrän hon skrev på ett sekretessavtal, enligt Baylee Curran. Men hon vägrade – och sprang.

– Jag flydde ned för hans uppfart. Jag gick till den vänstra sidan av gatan, ett par hus bort, jag sprang. Det var då grannarna hörde oväsendet och ringde polisen. Och det var då jag ringde polisen, säger hon till Extra.

Betalade 250 000 dollar i borgen

Polisen kom till platsen klockan tre på morgonen. Chris Brown satt inne i sitt hem i flera timmar utan att svara på polisens försök till kontakt.

Samtidigt publicerade artisten videos på Instagram.

– Vad vill ni mig? Jag håller mig ur vägen, tar hand om min dotter och jobbar. Jag är för trött för att ta hand om den här skiten nu, säger han i ett klipp.

Vid 15-tiden lämnade Chris Brown sitt hem och greps av polis, misstänkt för misshandel med dödligt vapen.

Senare på kvällen släpptes han efter att ha betalat 250 000 dollar i borgen, enligt CBS News.

”Han vet vad han har gjort”

Efter frisläppandet twittrade Chris Browns advokat.

”Tack alla för stöd och lyckönskningar. Chris är frisläppt och mår bra. Anklagelserna mot honom är falska”, skriver Mark Geragos.

Baylee Curran säger att hon har träffat Chris Brown flera gånger och att hon var hemma hos honom för att diskutera ett framtida projekt.

– Jag skulle vilja säga till Chris ”var den goda personen som du är”. Han vet vad han har gjort. Jag skulle vilja säga ”bara kom ut med sanningen för jag är säker på att den ändå kommer komma ut en dag”, säger hon till Extra.