Alla kvinnor - det är som ett smörgåsbord för mig

NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

1 av 3

Jag älskar bara spännande kvinnor och dom verkar älska mig.

FRÅGA: För tre år sedan träffade jag en tjej. Vi var då båda 20 år. Efter ett par månader flyttade vi ihop och levde ett vanligt Svenssonliv i norra Sverige. Ett par år senare flyttade jag till Stockholm då jag fick mitt drömjobb som brandman. Vi ses numera bara på helgerna. Problemet är att jag har väldigt lätt för att träffa andra. Jag ser bra ut och är väldigt social. När jag går ut på krogen är det som värsta smörgåsbordet för mig. Och det finns alltid en rätt jag smakar på….

Jag tycker jättemycket om min tjej, och har flera gånger tänkt att det är hon jag ska leva mitt liv med, men jag kan inte låta bli alla vackra kvinnor omkring mig. Vad ska jag göra? Jag blir galen på det här. Jag känner mig som värsta svinet på jorden. Samtidigt är jag glad för all uppmärksamhet och det spännande livet med alla kvinnor jag träffar. Jag vill även poängtera att jag inte är en sexmissbrukare. Jag älskar bara spännande kvinnor och dom verkar älska mig.

VrålÅKE

OLLE SVARAR: Grattis VrålÅKE till att vara en 24-årig ursnygg, social brandman som är lite av en Guds gåva till kvinnorna. Ärligt talat verkar du inte bry dig om din flickvän så mycket. Gjorde du det skulle du inte vara ute i svängen och vifta med din sparris så ofta. Jag tycker du ska vara ärlig mot dig själv och din flickvän och avsluta den relationen. Omfamna därefter ditt spännande kärleksliv men var varse på att det inte är riktigt sunt att under en alltför lång tid ligga runt. Det kan även abrupt sluta med att ditt hjärta eller någon av dina damers hjärtan blir krossat. Men just nu - och kanske denna sommar: Lev loppan.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla doktorn bums på [email protected]

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Otrohet

Klick!