Charlotte Perrelli om gravidlyckan: ”Overkligt men sant”

Mitt i tv-inspelning och förberedelser för sommarturné så avslöjar Charlotte Perrelli på sin blogg att hon är gravid och väntar sitt fjärde barn.

– Jag hade gärna hållit det hemligt men det går inte att dölja längre för jag har en rejäl kula nu, säger hon till Nöjesbladet.

Charlotte Perrelli, 43, går en minst sagt hektiskt sommar och höst till mötes. Just nu repeterar hon för fullt inför sommarens Diggiloo-turné och snart är det dags för inspelningen av ”Så mycket bättre” som sänds i höst.

På bloggen avslöjar Charlotte att hon och maken Anders Jensen, 42, väntar barn. Det blir parets andra gemensamma barn och Charlottes fjärde. Så om allt går vägen blir hon också mamma innan det är dags för höstturné och boksläpp.

Försökt tio gånger på tre år

Men det har inte varit någon lätt resa. Paret har kämpat flera år för att bli föräldrar på nytt. Och bara dagar innan hennes medverkan i Melodifestivalen förra året fick de deras sista missfall.

– Vi har verkligen kämpat och vi har försökt tio gånger på tre år. Problemet för mig är inte att bli gravid utan det är att kroppen stöter bort fostret. Därför äter jag kortison som dämpar mitt immunförsvar och ökar chansen att behålla det, säger hon och fortsätter:

– Nu har jag ju gått över gränsen för värsta risken för missfall, men man vet ju aldrig. Tidigare har jag fått missfall mellan veckorna 6 och 9 och det har jag ju passerat för längesen nu så ur den aspekten borde det fungera den här gången

Könet spelar ingen roll

Charlotte har tre söner sedan tidigare men för henne spelar det inte någon roll om det är blir en pojke eller flicka.

– Adrian, min minsta, har drömt om att få en lillebror ända sedan han var 2 år och han är så lycklig. Men när man gått igenom det vi har gjort så bryr man sig inte det minsta om vilket kön det blir, säger hon.

Inspelningen av ”Så mycket bättre” drar i gång på Gotland nu på söndag och i samband med det så möter hela gänget pressen. Det är anledningen till att Charlotte nu går ut med graviditeten.

– Jag hade gärna hållit det hemligt men det går inte att dölja längre för jag har en rejäl kula nu, säger hon.

Bebis efter Diggiloo-turnén

Efter de tolv inspelningsdagarna på Gotland får Charlotte en veckas semester innan det är dags för Diggiloo-turné.

– Då åker jag ner till Spanien och repeterar i min ensamhet inför turnén. Och efter Diggiloo blir det en liten bebis om allt går vägen. Vi får hålla tummarna för det, säger hon.

Publisert:

LÄS VIDARE