Robinson

Victoria: ”Jag tappade håret efter Robinson”

Av: 

Mikaela Somnell

Linn Elmervik

NÖJE

Victoria Heaps fick lämna Robinson efter gårdagens avsnitt.

Hon säger att hon var lättad över att få åka hem, men en tid efter att hon lämnat tävlingen fick hon flera hälsoproblem.

– Ungefär två månader efter att jag kommit hem började mitt hår ramla av på grund av näringsbrist förmodligen.

Victoria Heaps, 45, åkte ur Robinson efter utmaningen som gick ut på att pricka kokosnötter i ett nät. En lättnad enligt henne själv.

–Jag var trött i kroppen och i själen och huvudet. Jag ville egentligen bara åka hem, så det var ganska stor lättnad att tassa därifrån, berättar hon för Nöjesbladet.

Men efter att ha varit hemma i två månader började Victoria få märkliga symptom.

– Ungefär två månader efter att jag kommit hem började mitt hår ramla av på grund av näringsbrist förmodligen. Vatten och kokos är det ingen som blir fet av. Så när det ramlade av så att jag kunde dra ut stora sjok med nävarna beslöt jag mig för att raka av det.

”Började ramla i sjok”

Expedition Robinson sätter hård press på deltagarna som knappt får äta ordentligt under tiden på ön. Victoria tror därför att det var näringsbristen som orsakade håravfallet.

– Jag utgår från att det var näringsbrist för det har slutat ramla. Det brukar ta ungefär två månader efter att hårstrån dör innan det nya trycker ut det gamla döda och det var precis två månader som hade gått när det började ramla i sjok. Jag frågade min frisör och hon sa samma sak. De flesta av tjejerna tappade mycket hår efteråt.

Men att tappa håret har sina fördelar, tack vare håravfallet har hon inte blivit igenkänd på stan vilket hon tycker är skönt.

– Det är inte så många som förknippar stor rödhårig häxa med den avskalade gråa typ jag är nu.

Nu har det gått en tid och Victoria säger att hon inte längre har problem med håret.

– Jag är helt lugn med det, det ramlar inte längre.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Portugal–Tyskland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Rockbjörnen
Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Robinson

LÄS VIDARE

”Robinson” 2018 – så gick det sen för deltagarna

ÄMNEN I ARTIKELN

Robinson