Kitty Störby Jutbring väntar sitt tredje barn: ”Håll gärna tummarna”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

För två år sedan skrev Kitty Störby Jutbring att hon och maken Per Störby gärna skulle vilja ha ett tredje barn. 

Nu berättar Kitty att hon är gravid. 

”Grattis Nikki-Lo och Kimmi-Kid”, skriver hon på Instagram. 

Skådespelerskan och förra dokusåpaprofilen Kitty Störby Jutbring, 41, är gravid med sitt tredje barn. 

”WHAAT?! Grattis Nikki-Lo och Kimmi-Kid. Går allt enligt planerna får ni ett syskon i oktober. Håll gärna tummarna”, skriver hon på Instagram.

Knappt hann hon publicera inlägget förrän grattishälsningarna började strömma in. Och många följare misstänkte uppenbarligen att hon var gravid. ”Då var min spontana tanke rätt”, skriver en person medan en annan kommenterar ”Åhhhh. Det var så”.

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBLAB
Kitty Störby Jutbring med barnen Nikki-Lo, Kimmi Kid och maken Per Störby.

Vigdes av ”Elvis”

Pappa till barnet är maken och musikern Per Störby, 46, som hon varit tillsammans med sedan 2010. De fick dottern Nikki-Lo 2012 och året därpå gifte de sig i Las Vegas.

"Ja det är sant! Vi har gift oss! Sunkigt och gött. Ingen visste, inte ens våra föräldrar, och i går slog vi till. Elvis vigde och min klänning var från ROSS "Dress For Less". Kostade 100 kr”, skrev hon efter vigseln på sin blogg.

2015 blev återigen föräldrar när sonen Kimmi-Kid kom till världen. 

Och om några månader är det dags igen. 

Pratat om tillökning tidigare

Redan för två år sedan skrev Kitty på Mama att hon och Per gärna ville ha ett tredje barn, men att tidpunkten just då inte var helt optimal. 

”Om du brukar lä sa här så vet du att jag och Per egentligen vill ha en unge till. Men att boende, ekonomi, stresskänslighet, avstånd till släkt, jobbsituationen och en del annat gör att ju mer jag tänker på det desto mer övertygad blir jag om att det inte vore så smart. Men kanske om jag fortfarande kan och vi har det lite mer gynnsamt om ett år eller två…?”.

Nöjesbladet söker Kitty för en kommentar. 

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN