Emma Zetterberg

”Robinson”-vinnaren flyttar hem – för att öppna baguetteria

Emma Zetterbergs framtidsplaner i Sverige

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

”Robinson”-profilen Emma Zetterberg vänder hem igen.

Efter flera år i USA med maken, tillika NHL-proffset Henrik Zetterberg, flyttar hon tillbaka till Sverige – och ger sig in i brödbranschen.

Zetterberg ska nämligen öppna baguetteria, skriver Helsingborgs dagblad.

Emma Zetterberg, 39, gifte sig 2010 med NHL-proffset Henrik Zetterberg, 38. Paret har bott i Detroit, där maken hyllats för sina insatser på isen, men så i höstas kom beskedet att han lägger av. Samtidigt avslöjade Henrik Zetterberg att familjen inom en snar framtid vänder hem till Sverige och Mölle i Höganäs kommun, där de har en villa sedan tidigare.

– Att få komma hem är något som både jag och Emma ser fram emot och bli en del av det livet igen, säger Henrik Zetterberg till hockeysverige.se.

Nu rapporterar Helsingborgs dagblad att paret köpt en ny tomt.

Kommunen om paret Zetterberg: Starka varumärken

Tidningen skriver att Höganäs kommun haft en markanvisningstävling, och Emma Zetterberg, född i Ängelholm, var den som lyckades övertyga juryn bäst.

Enligt markanvisningstävlingen ska det bli en baguetteria på tomten, och kommunen verkar mer än nöjd med att det är just paret Zetterberg som står bakom den.

– Det är kul. De är starka varumärken som personer och kan locka hit besökare, säger kommunchefen Herman Crespin.

Emma Zetterberg, tidigare Andersson, slog igenom i Expedition Robinson 2001. Hon återvände till programmet 2004 – och vann. Därefter har hon hunnit med både en musik- och programledarkarriär. Och nu väntar alltså en karriär som bageriägare.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

”Robinson”-profil död – blev 57 år gammal

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Zetterberg

Henrik Zetterberg

Robinson

Höganäs