Johnny Depp

Johnny Depp anklagar ex-hustrun för att ha lämnat avföring i sängen

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Skitkastningen mellan Johnny Depp och Amber Heard fortsätter.

Nu anklagar Depp sin ex-hustru för att ha gjort ”nummer två” i deras gemensamma säng, rapporterar The Mirror.

Men Heard skyller på hunden.

– Det är sånt husdjur gör, säger skådespelerskans representant.

Äktenskapet mellan skådespelarparet Johnny Depp, 55, och Amber Heard, 32, höll bara i femton månader. I maj 2016 ansökte Heard om skilsmässa och hon anklagade då sin make för både fysisk och psykisk misshandel.

Under ett bråk ska Depp ha slängt en mobil på Heard, vilken träffat henne i ansiktet.

Nu kommer uppgifter om att bråket ska ha sin upprinnelse i en händelse som ägde rum en månad tidigare, skriver The Mirror.

Depp anklagar sin tidigare exfru för att medvetet ha tömt sin tarm i parets säng, rapporterar sajten. Anledningen ska ha varit att Johnny Depp kom två timmar försent till Amber Heards 30-årsfest i april 2016.

En källa som står nära Depp beskriver det som ett ”prank” och påstår att det finns ”starka fotobevis som kopplar samman Amber med avföringen”.

Försvaret: ”En oskyldig sak”

Nu kommenterar Heards representanter anklagelserna. De menar att det var parets yorkshireterrier Boo som som stod för ”olyckan”.

– Boo har allvarliga problem med avföringsinkontinens. Det var aldrig ett skämt, det var inget som gjordes för att vara respektlös, säger en representant till The Mirror.

– Det var en oskyldig sak, det är sånt husdjur gör. Vi har inget mer att tillägga. Heard har gått vidare och vi vill inte ägna oss åt nonsens.

Amber Heard och Johnny Depp.

Om det nu är Boo som är boven i dramat är det inte första gången som hunden skapat problem för paret.

Sommaren 2015 åtalades Depp och Heard för olaglig djursmuggling då de tagit in sina hundar Boo och Pistol till Australien utan tillstånd. Paret bad senare om ursäkt i en uppmärksammad video.

Skapat svarta rubriker

Johnny Depp, som varit en av Hollywoods starkast lysande stjärnor, har den senaste tiden varit omskriven, men inte på grund av sitt skådespeleri. I en stor intervju med Rolling stone avslöjade nyligen skådespelaren, som enligt uppgift ska vara mer eller mindre bankrutt, vad han gjort med alla sina pengar – bland annat att han spenderat 40 miljoner kronor på att skjuta upp sin döde väns aska i luften med en kanon.

Depp oroade även fansen när han efter en spelning i Ryssland med sitt band Hollywood vampires fångades på bild, till synes sliten och avmagrad. Källor kommenterade senare att det inte fanns någon anledning till oro och att stjärnan är frisk.

ANNONS

Spana in Cerveras rea-sortiment online och klicka hem dina favoriter innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Lindsay Lohan sände bisarrt bråk live på Instagram

ÄMNEN I ARTIKELN

Johnny Depp

Amber Heard