Demi Lovatos tillstånd kritiskt efter överdosen

avMathilde Albinsson

Demi Lovato fördes akut till sjukhus efter en överdos för knappt en vecka sedan.

Nu har komplikationer uppstått, rapporterar TMZ.

Enligt uppgifter till nöjessajten lider stjärnan av extremt illamående och hög feber.

I tisdags fördes Demi Lovato, 25, i ilfart till ett sjukhus i Los Angeles efter vad som då bedömdes som en misstänkt överdos.

Larmsamtalet kom i rättan tid. Enligt uppgifter till TMZ svävade stjärnan mellan liv och död. Hon har sedan dess vårdats på sjukhuset.

I onsdags vaknade hon. Hennes representant lät meddela i ett uttalande att Demi Lovato tackade alla för deras kärlek, böner och omtanke.

Nu, knappt en vecka senare, har dock komplikationer tillstött. Det rapporterar TMZ. Källor med nära insyn uppger för nöjessajten att Lovato lider av bland annat extremt illamående och hög feber, vilka ska vara kopplat till överdosen.

Läkarna har ännu inte tagit beslut om när Demi Lovato kan skrivas ut från sjukhuset, men enligt en källa tas hon hand om av experter och förväntas kunna återhämta sig till fullo, uppger TMZ.

Poliskällor till sajten berättade tidigare att de misstänker att hon överdoserat heroin, men en källa nära stjärnan nekar till att så ska vara fallet men vill inte berätta vad det rör sig om. Enligt TMZ ska Lovato även ha vägrat berätta vad det är hon har överdoserat till ambulanspersonalen.

1 av 2 | Foto: Steve Marcus / REUTERS X00642
Demi Lovato.
ARTIKELN HANDLAR OM