Mode

Christian Louboutin ger Askungens skor nytt liv

Av: 

Elina Malm

NÖJE

Inför nypremiären av kärlekssagan Askungen i höst har Walt Disney gjort ett exklusivt samarbete med skodesignern Christian Louboutin.

Den franska skodesignern blev känd världen över tack vare de röda sulorna som blivit ett signum för hans arbete. De exklusiva klackarna har burits av de flesta Hollywoodstjärnor och hans dröm är att alla kvinnor ska känna sig vackra och sexiga i hans skor. Men smakar det så kostar det, då prislappen för ett par klackar ligger på cirka fem tusen kronor och uppåt.

De exklusiva klackarna finns endast i tjugo exemplar.

Nu har Christian Louboutin inlett ett unikt samarbete med Walt Disney genom att designa och förverkliga glasskon med inspiration från den tecknade kärlekssagan Askungen.

- Är det inte alla människors dröm att få vara en del av en saga? Walt Disney Studios gav mig en fantastisk möjlighet att förverkliga detta magiska ögonblick. Jag känner mig lycklig över att ha korsat mina vägar med Askungen, en ikon som är symbolisk för skovärlden såväl som i fantasivärlden, säger Christian Louboutin i ett pressmeddelande.

Totalt har Louboutin designat en modell i en upplaga av 20 par som kommer att fördelas runt om i världen. Dessa Askungen-skor är inte till försäljning utan de går enbart att vinna. Sofis mode har som den enda tidningen i Sverige fått ett par som kommer att tävlas ut med start i september.

Mer information om tävlingen kommer inom kort.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, hudvård och vitaminer – handla allt inför hösten hos MEDS

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode