Peg och Penny Parnevik avslöjar: ”Vi hatade varandra”

NÖJE

Systrarna Parnevik har idag en fin relation till varandra.

Men det har inte alltid varit så.

– Alla blir jätterädda när vi bråkar, säger de i podcasten ”Pillowtalk”,

1 av 2 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Peg och Penny Parnevik, som vi är vana att se dem.

Penny, 20, och Peg Parnevik, 22, driver podcasten ”Pillowtalk” tillsammans. De diskuterar, ventilerar, peppar och stöttar. Även i tv-serien ”Parneviks” visar de upp sitt systerskap, en relation som verkar såväl god som nära.

Men de har inte alltid vara såta vänner. Känslorna förstärktes – och förvärrades – med alkohol. De undvek därför att festa med varandra.

– Nu kan vi göra det, men förut kunde vi inte bli fulla tillsammans. För vi tog bara ut vårt systerhat på varandra då, säger Peg i podcasten.

Penny fyller i:

– Men alltså Peg och jag hatade varandra förut.

”Sen kom du och förstörde allt”

De berättar om olika fyllehistorier, där de börjat bråka och skrika på varandra. Till exempel beskyllde de varandra för att ha tryckt ned den andra hela livet, eller hotat med att den andra aldrig skulle lyckas komma in på universitetet.

– Alla bara stirrade på oss som att vi var dumma i huvudet. Alla blir jätterädda när vi bråkar. ”Jag har hatat dig sedan du föddes! Jag önskar att du aldrig föddes”, säger de i mun på varandra i podcasten.

Nu kommer de dock överens. Det var ett tag sedan som de sista bråkade med varandra, poängterar Penny.

– Nej, tack och lov. Men det är ju för att jag inte känner så. Det var ju bara när vi var yngre, säger Peg och fortsätter:

– Jag skulle bara vara första barnet och sen kom du och förstörde allt. Man blir ju knäpp. Det är kul att tänka på nu, men det var inte kul där och då, säger hon skämtsamt.

Det här är familjen Parnevik 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM