Så var kändisarnas julfirande

Av: Bea Blom

Publicerad:
Uppdaterad:

Ännu en julafton kan läggas till handlingarna, men levde den upp till alla förväntningar?

För svenska kändisarna var det naturligtvis precis som för alla andra: Blandad kompott.

I vanlig svensk tradition väljer många att lämna Sverige för Thailand. Klanen Rimér/Zytomierska tog med sig alla barn dit och ex-paret firade tillsammans:

”Från oss alla till er alla. En riktigt God Jul med mycket kärlek och härligt umgänge. Julklappar är inte viktigt. Det är viktigare med familj. Försök att hålla ihop och tänkt på att det kan vara trevligt att vara viktigt. Men det är alltid viktigare att vara trevlig.  God Jul från Thailand”, skriver Bingo Rimér på instagram.

Även ”Let’s dance”-duon Samir Badran Jr och Sigrid Bernsson valde Thailand som julresemål och aftonen tillbringades med poolhäng för kärleksparet.

Firade ensam

Många ser också julen som en tid för eftertanke. Schlagerartisten Linda Bengtzing avslöjar att dagen inleddes i ensamhet:

”Av många olika anledningar firar vår familj jul på olika håll, tillsammans och isär samtidigt.. Jag vill tro att traditioner är härligt och bra men att bryta dom är heller inte farligt. Det ger stora som små trygghet och perspektiv... Hoppas du har en jul såsom du vill ha den och inte som någon annan vill eller bestämt! Jag startar dagen med brödbak och 4hjulingstur på jordens vackraste plats. Ensam. Eller själv. Ikväll njuts resultatet av brödbaket med HELA familjen, kusiner och förhoppningsvis en tomte....det blir som det blir. Jul är det ändå!”, skriver hon.

En annan som valde att fira själv var artisten Eric Saade, han satt på ett flyg mot hemlig destination:

”Checkar ut ett tag. Firar jul i luften by myself men det är okej ändå! GOD JUL ALLIHOPA! Ge varandra kärlek, och ta hand om det viktigaste ni har. Familjen!”.

Bjöd på pussbild

Artisten och tv-personligheten Marie Serneholt verkar ha hittat kärleken igen. Eller? En julpuss levererade hon i alla fall på Instagram med en man som taggas som Fredric.

Någon som verkar vara lite mer osäker kring sin relation är tv-profilen Ellen Bergström:

”Julafton. Dagen då man väntar på ett god jul-sms från den man är lite småkär i. Om man får ett så är det liksom beviset på nåt.. feel me? Om inte? Det ska vi inte tala om.”, skriver hon på Instagram.

Somnade – innan Kalle Anka

Medan vissa prioriterar julmys satsar andra på att försöka stressa ner. Någon som lyckades med det var artisten Molly Sandén som passade på att slumra i soffan innan hon gav sig i kast med en intensiv bordshockeymatch med fästmannen Danny Saucedo:

”Somnade tydligen å missa hela Kalle... aja. Tur att det kommer nästa år igen. Håll tummarna för att glitterstrumpbyxorna håller! Nu kör vi. Good jul alla fina.”, skriver hon på Instagram.

Lisa Nilsson tog sig också en lur. Enligt Instagram på en bädd av grönkål:

”Efter en stunds reflekterande över allt liv hon lever, all kärlek hon får, och alla enastående människor hon får dela detta med, sade kvinnan: -Jag är en mycket rik människa. Därpå lade hon sig att vila på en bädd av grönkål”, skriver sångerskan.

Kändisfamiljerna då? Jo, familjen Parnevik samlades i hemmet i Florida och Wahlgrenklanen dubbelfirade på Lidingö eftersom julafton även är Pernillas födelsedag.

Publicerad:

LÄS VIDARE