Pewdiepie får egen tv-show

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Hintar om sitt nya projekt i videoblogg

1 av 3
Felix ”Pewdiepie” Kjellberg.

Felix ”Pewdiepie” Kjellberg, 25 är världens största Youtube-stjärna.

Nu verkar han ha landat ett eget tv-program.

– Jag fick veta att jag inte får säga för mycket av vad jag gör här. Folk är rädda att det ska läcka ut i media för tidigt, avslöjar Kjellberg i ett Youtube-klipp.

Med över 10 miljarder visningar på Youtube har fenomenet Pewdiepie slagit världsrekord. I höst släpper han boken ”Den här boken älskar dig” och senaste månaderna har han insinuerat att ytterligare ett stort projekt är på gång.

Och det verkar handla om ett eget tv-program, skriver Techinsider.

”Ingen vet vad jag gör”

I helgen publicerade Felix Kjellberg ett klipp från Los Angeles, där han befinner sig tillsammans med sin flickvän. I det hintar han kryptiskt om att några slags inspelningar har startat.

– I morgon ska jag till en läkare på grund av programmet...eller vad det nu är jag gör. Ingen vet vad jag gör. Det är inget program...gör jag ett program, nej? säger han och skrattar.

”Rädda att det ska läcka ut”

Vad det eventuella tv-programmet handlar om är hemligt.

– Jag fick veta att jag inte får säga för mycket av vad jag gör här. Folk är rädda att det ska läcka ut i medierna för tidigt. Så jag vet inte hur mycket jag kan videoblogga på inspelningarna, jag hade hoppats att jag skulle kunna göra det, säger han.

Ytterligare en videoblogg visar Pewdiepie väntandes på en läkare på sjukhus, och han beskriver dagen som ”den konstigaste i sitt liv”.

Hur konstig den faktiskt var återstår alltså att se.

Publicerad:

LÄS VIDARE