”Skönt att det finns kändisar som Banderas.”

NÖJE

Oj då, Madonna

Madonna är festlig. Popstjärnan, som är gift med en man som inte kan göra filmer, klagar över den materiella världen. Samtidigt hjälper hon Motorola att sälja telefoner i en tv-reklam.

Nyligen kallade hon tv ”skräp”. Samtidigt sålde hon sin dokumentär ”I'm going to tell you a secret” till tv.

Och, apropå den materiella världen - den Jonas Åkerlund regisserade dokumentären släpps lagom till lanseringen av hennes nya album ”Confessions on a dance floor”.

Syndig Pamela

Pamela Anderson lär inte ha kunnat komma på ett mer passande namn på sin nattklubb. Skådespelerskan, nakenmodellen och författarinnan kallar den ”Sin City”. Självfallet förlägger hon den till världens största spelstad – Las Vegas.

Nyligen besökte hon Nevada för att finna en lämplig adress. Tipset är att den inte hamnar på strippen.

Skön Banderas

Det är lite skönt att det finns kändisar som Antonio Banderas. Medan stjärnor som Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie och till och med Rachel Mc Adams inte uttalar sig om något innan de tvingat journalister att skriva under kontrakt tar han sig an media utan vare sig talespersoner eller förhandskrav. I Beverly Hills i helgen förlorade han aldrig tålamodet trots att han gång på gång plågades med frågor om hustrun Melanie Griffiths påstådda svartsjuka.

Alba är inte glad

Det är bara några veckor sedan Jessica Alba inte kunde sluta le. Öppet pratade hon om pojkvännen, ett stundande bröllop och de omedelbara planerna på att bli mamma.

- Jag kan inte bärga mig förrän jag är gravid, kvittrade hon.

När hon nyligen gjorde pr för ”Into the blue” var glädjen som bortblåst.

Kan det vara en fnurra på tråden mellan henne och pojkvännen Cash Warren? Det borde det vara om skvallret från Albas kärleksscener med Paul Walker i ”Into the blue” stämmer.

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM