Mode

Madde, du är en lockstar!

Av: 

Niklas Eriksson

NÖJE

Prinsessan minglar runt bland Amerikas hetaste kändiselit

Här är prinsessan Madeleines nya Hollywood-stil.

– Det märks att Madde anpassat sig efter sitt nya hem. Frisyren är en klassisk amerikansk ”hair-do”, säger Aftonbladets modeexpert Nina Johansson.

Med röda, glammiga lockar och festblåsa minglade prinsessan med kändiseliten på cancergala i New York.

Efter den brutna förlovningen med Jonas Bergström har prinsessan Madeleine gjort sig hemmastad i New York. Där har hon har sitt jobb på Childhood Foundation, och pojkvännen Chris O’Neill, 36.

Och nu har sessan anpassat stilen till den röda mattan i det stora landet i väst.

”Fagra lockar”

– Om du går på stan i vilken amerikansk stad som helst en fredag eftermiddag så ser du tjejer komma ut från salonger med liknande fagra lockar. I Hollywood som i New York är den här typen av festfrisyr den mest gångbara, du ser den både på röda mattan och på high school-balen, säger Nina Johansson.

Med ny hårfärg och nya lockar poserade Madeleine i förrgår framför fotograferna på manhattan vid årets Angel Ball, en gala till förmån för cancerforskning.

– Prinsessan verkar ha gjort sin bruna hårton ännu lite mörkare, vilket passar henne ypperligt, det blir en vacker kontrast till de blå ögonen, säger Nina Johansson.

Kändistätt på mattan

På tillställningen sågs Madde med kändisar som Kim Kardashian, Naomi Cambell och förre New York-guvernören David Patterson.

Nina Johansson tycker att sessan minglar rätt in bland Amerikas hetaste finfolk i sin blåsa:

”Trendigaste snittet”

– Klänningen känner vi igen sen tidigare galor och även om den inte är i det trendigaste snittet så passar den utmärkt för en välgörenhetsbal i kyliga hösten, säger Nina Johansson.

Galan arrangeras av Gabrielle’s Angel Foundation och samlade in drygt 23 miljoner kronor till cancerforskning.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Nordic Nest – beställ här!

Nordic Nest

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode