Britney gömmer sig – på hotellet

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Fansen väntade i Stockholm förgäves

1 av 3 | Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Spears bor på Blasieholmen i Stockholm. Ett fan förmedlade sin besvikelse med kritor på gatan.

Britney Spears lediga lördag i Stockholm slutade med – ingenting.

I stället stängde hon in sig på hotellrummet.

Utanför väntade fansen förgäves.

I kväll står Britney Spears på Globens scen för att ta de svenska fansen med storm – och uppträda ihop med de nio återstående deltagarna i ”Idol”.

Hoppades du på att se Britney Spears fagra nuna på Stockholms gator i går, under hennes lediga dag?

Drog ner persiennerna

Det blev inte så mycket med det.

Det blev snarare en total isolering.

När världsstjärnan anlände till Stockholm i fredags kväll åkte hon direkt till sitt hotell, installerade sig i sin svit och drog ner persiennerna. Ingenting har synts, eller hörts, kring henne sedan dess.

Pizzabud smet in

Det närmsta fansen kom av dramatik kring Britney Spears Sverigebesök var ett pizzabud som smet in bakvägen på Grand Hôtel under lördagen. Med tanke på Britneys vida kända smak för snabbmat är det troligt att pizzan var till just henne.

De fans som samlats utanför hotellet väntade alltså förgäves. Merparten av dem gav upp vid åttatiden i går kväll och drog sig hemåt.

Britney Spears har en lång relation till Stockholm: tidigare har hon haft sin bas här under inspelningsveckor med producenten Max Martin. 2004 var det i Stockholm hon tog romansen med dansaren och så småningom pappan till hennes två söner, Kevin Federline, in i offentlighetens ljus genom att rumla runt på klipporna kring Djurgården.

Trots detta fick stockholmarna inte se en skymt av stjärnan i går.

Publicerad: