Polis utreder Laws attack mot fotograf

NÖJE

Anklagas för att ha slagit kvinnan

Jude Law anklagas för att ha slagit en kvinnlig fotograf i ansiktet när hon försökte fota honom utanför en nattklubb på torsdagsmorgonen.

Polisen utreder nu händelsen.

Foto: ALL OVER PRESS
Law anklagas för att ha attackerat en kvinnlig fotograf.

Jude Law, 36, omringades av människor när han lämnade nattklubben Automat i London tidigt på torsdagsmorgonen. Han ska då ha slagit den kvinnliga fotografen i huvudet och ansiktet när hon försökte fota honom, skriver Hollywood.com.

Har polisanmält

– Jag kände hans hand komma över mitt ansikte, det var en kraftig smäll och det bränner fortfarande i mitt ansikte, sade kvinnan till The London Paper, enligt Hollywood.com.

Kvinnan har polisanmält händelsen.

– På tisdagskvällen den 23 juli lämnade en kvinna i 28-årsåldern in en anmälan om misshandel till en polisstation i London. Hon påstod att hon attackerats av en man i 30-årsåldern tidigare på torsdagen, sade en talesman från polisen, enligt Hollywood.com.

Händelsen utreds nu av polis.

Förnekar händelsen

Jude Law har förnekat anklagelserna.

– Det är bara svammel. Gårdagens incident var en olycka. Jude bländades av kamerablixtarna när han lämnade restaurangen. Han höjde handen för att skydda sig och råkade oavsiktligt komma åt någon som stod väldigt nära, sade hans advokat Graham Shear i ett uttalande.

Jude Law har tidigare anklagats för att ha misshandlat en paparazzifotograf 2007 och greps av polis men han släpptes senare utan att åtalas, skriver Hollywood.com.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!