Nu begär Debbie Rowe vårdnaden

Av: Sofia Ström

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Debbie Rowe begär vårdnaden om Michael Jacksons två äldsta barn.

– Jag vill ha mina barn, säger hon i en en och en halv timme lång intevju av NBC i Los Angeles.

Debbie Rowe var under en tid gift med Michael Jackson och är mor till hans två äldsta barn.

Hon kommer nu att kräva att få vårdnaden om barnen Prince Michael, 12, och Paris, 11, säger hon i en telefonintervjun med NBC.

Vill ha alla syskon

Debbie Rowe säger att hon gärna även skulle ta hand om syskonet Prince Michael II, 7, som har en okänd surrogatmamma.

Hon säger att hon inte gärna vill sära på barnen, men att hon inte tror att domstolen kommer att gå med på att ge henne vårdnaden om pojken.

Rowe säger att hon vill ta ett DNA-test för att bevisa att hon är barnens biologiska moder – något som ifrågasatts upprepade gånger. Hon går också med på att göra en psykologisk undersökning, inför vårdnadsförhandlingarna.

Jackson utelämnade Rowe

I intervjun säger hon också att hon tänker begära besöksförbud för att hålla Michaels pappa, Joe Jackson, borta från barnen.

Michael Jackson och Debbie Rowe gifte sig 1996, Rowe ansökte om skilsmässa tre år senare då hon också gav upp vårdnaden om barnen. Senare har en appelationsdomstol kommit fram till att det inte var juridiskt giltigt, men Rowe och Jackson gjorde en egen överenskommelse 2006.

I Michael Jacksons testamente, som i går blev offentligt, står att han vill att hans 79-åriga mamma Katherine ska få vårdnaden om de tre barnen. Skulle hon dö vill han att sångerskan Diana Ross ska ta hand dem.

Exfrun Debbie Rowe, 50, var helt struken ur testamentet och blev även arvslös.

"Jag har medvetet uteslutit min före detta fru Deborah Jean Rowe Jackson ur testamentet" , skrev Michael.

Publicerad: