Frida Boisen blir ny programledare för ”Lyxfällan”

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Journalisten och medieprofilen Frida Boisen blir ny programledare i ”Lyxfällan”.

Hon kommer att agera expert tillsammans med Magnus Hedberg, som tidigare ledde programmet tillsammans med Patrick Grimlund.

Enligt MTG görs programkonceptet om.

1 av 2 | Foto: Pressbild Bonnier tidskrifter
Frida Boisen.

– Jag är så stolt och glad över att programleda Lyxfällan, ett otroligt viktigt och folkbildande samhällsprogram som verkligen gör skillnad och hjälper så många människor att få en avgörande nystart i livet, säger Frida Boisen i ett pressmeddelande.

Programmet har i flera säsonger letts av en duo bestående av Magnus Hedberg och Patrick Grimlund. Enligt Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige, görs konceptet nu om.

Fler experter presenteras

– Lyxfällan har haft olika konstellationer genom åren. Nu har vi tittat på våra norska och danska kollegor som testat ett upplägg med flera experter som turas om att leda säsongen. Det har visat sig ge en väldigt fin dynamik och man får in ännu fler erfarenheter och ett bredare perspektiv. Varje expert tillför något unikt med just sin kompetens, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige, till Nöjesbladet.

Enligt Susanne Nylén kommer fler experter att tillkomma framöver.

– Vilka ytterligare namn som är aktuella presenterar vi längre fram.

Sänts sedan 2006

”Lyxfällan” har sänts sedan 2006 och nästa säsong är den 24:e i ordningen. Den visas på tv nästa år. I programmet får personer med ekonomiska svårigheter hjälp att reda ut sina finansiella bekymmer.

Frida Boisen är digitalchef på Bonnier Magazines & Brands och ”Lyxfällan” blir hennes första programledaruppdrag i linjär tv.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM