Tragedin Bobbi Kristina

Ber för att mirakel ska rädda Bobbi Kristina

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Hoppas – Familjen vägrar stänga av respiratorn för Whitneys dotter

Bobbi Kristinas familj går emot läkarna som vill stänga av maskinerna.

Pappa Bobby Brown hoppas på att ett mirakel ska rädda 21-åringen.

- Vi ber för henne, säger han till Access Hollywood.

Det har ryktats att familjen samlats för att ta farväl av Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown, 21. Men källor säger till Access Hollywood att det är ren lögn. Reportern Stephanie Bauer lyckades stoppa Bobby Brown på väg ut från sjukhuset för att fråga hur dottern klarar sig.

— Hon klarar sig bra, säger han.

Läkarna ser inget hopp att en förändring ska inträffa som får Bobbi Kristina att vakna ur det koma hon befunnit sig i, sedan hon hittades med ansiktet nedåt i ett badkar förra helgen. Både Houston- och Brown-familjerna är väldigt religiösa och hoppas nu på gudomligt ingripande, enligt kusinen Jerod Brown.

Han uppmanar i ett facebookinlägg alla sina vänner att be för Bobbi Kristina, även om det ser mörkt ut.

Tillståndet oförbättrat

Enligt källor till TMZ har Bobbi Kristinas tillstånd inte förbättrats sedan i måndags, då läkarna rapporterade att hennes hjärnfunktioner är minimala. Bobby Brown hade hoppats att flytten till ett nytt sjukhus, som ska vara specialister på neurologiska skador, skulle ge resultat.

— Vi förstår det allvarliga i situationen, vi är inte dumma. Men Bobby tror på mirakel och har sagt till oss alla att om Amerika tror att Bobbi Kristina är död kommer de att sluta be. Och vi vill att folk ska be om mirakel, säger en medlem av Brownfamiljen till People.
 

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Tragedin Bobbi Kristina

Bobbi Kristina Brown

Whitney Houston