Iglesias och Kournikova höll hotellgäster vakna

1 av 2
Iglesias sensuella blick fungerar tydligen på Kournikova.
NÖJE

Gästerna som bodde på det lyxiga hotellet Four Seansons i London fick häromnatten inte mycket sömn. I rummet bredvid ska nämligen Anna Kournikova och Enrique Iglesias ha tillbringat en sömnlös och högljudd natt.

För en tid sedan skulle Anna Kournikova spela i en av Enrique Iglesias musikvideor. Det hela slutade med att Iglesias inte ville kyssa Kournikova för att hon hade dålig hy. Antingen har Kournikova fått bättre hy eller så har Iglesias slutat bry sig. Nu verkar det i alla fall som om de mer än gärna kysser varandra.

Stön och skrik

Från London rapporteras det nämligen att Enrique och Anna hade en högljudd natt tillsammans.

Receptionen på hotellet Four Seasons i London fick ta emot många klagomål om skrik och stönanden till klockan fyra på morgonen.

De som låg bakom störningarna ska alltså ha varit tennisstjärnan och latinosångaren.

- En gäst som bodde flera rum ner i korridoren klagade på ljuden två gånger. Folk som bodde i rummet bredvid och de som bodde nedanför klagade också fram till fyra på morgonen, sa en hotellarbetare till The Sun.

- Det var uppenbart vad Anna och Enrique höll på med. De skrattade mycket, så blev det tyst ett tag och sen började det om. Slutligen bestämde hotelledningen sig för att skicka någon för att be dem sluta föra så mycket oljud.

Sexigaste kvinnan

Anna, som sägs vara tillsammans med ishockeystjärnan Sergei Fedorov har besökt Iglesias hotellrum flera gånger. Tennisspelerskan var också och tittade på hans konsert häromdagen i Hyde Park.

Enrique har tidigare sagt att Anna är "en av de sexigaste kvinnorna i hela världen. "

Timmar efter hotellincidenten blev Anna och hennes tennispartner Chanda Rubin slagna av systrarna Williams i dubbelsemifinalen i Wimbledon.

aftonbladet.se