Carolas mystiska hint: Ska få egen tv-serie

NÖJE

Blir ”Häggkvists” nya ”Wahlgrens”?

På Instagram hintar Carola om att hon är i startgroparna för att spela in en tv-serie för en av Sveriges största tv-kanaler.

Enligt sångerskan ska hon snart skriva kontrakt.

Carola Häggkvist, 51, har länge velat ha en egen tv-serie.

Nu kan den snart vara här.

1 av 2 | Foto: TT
Carola Häggkvist.

I går eftermiddag, mitt under den rafflande VM-matchen mellan Sydkorea och Sverige, la den folkkära sångerskan ut en hemlighetsfull och gäckande uppdatering på Instagram. I en av sina Instastories hintar hon om att ett program är på gång, och att det kommer att spelas in utomlands.

”En av Sveriges största tv-kanaler”

”Det är nu man kan passa på att lägga ut hemliga inlägg som väldigt få kommer att läsa ändå. Som till exempel att jag snart kommer att signa ett kontrakt för en av Sveriges största tv-kanaler för en exklusiv programserie utanför landet”, skriver hon.

Vad programmet kommer att handla om och när det sänds förtäljer inte inlägget. Carolas presskontakt Linn Westlund vill heller inte kommentera tv-planerna.

”Tyvärr kan jag inte säga något mer om detta ännu”, skriver hon i ett sms.

Blev sugen efter ”Wahlgrens värld”

I januari förra året kunde Nöjesbladet rapportera att flera svenska kändisar hört av sig till produktionsbolag och tv-kanaler efter succén med realityserien ”Wahlgrens värld”. En av dem ska ha varit Carola.

– Hon är en av dem som har hört sig för, sa en källa då.

Tre händelser i Kanal 5 som skapade rubriker 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM