Annicas krasch efter nobben i Bachelor: ”Påsatt och lämnad”

avAndreas Hansson

1 av 6 | Foto: TV4
Annica efter att hon nobbats

Han bad henne våga släppa in känslorna.

Sedan ratade årets Bachelor Sebastian Ljungberg Annica Olsson – och känslorna rämnade.

– Just nu känner jag mig som påsatt och lämnad. Jag känner mig bara förnedrad nu faktiskt, säger hon i programmet.

De flög helikopter och kunde inte slita sig från varandra. Sedan åt Annica Olsson, 32, och årets Bachelor Sebastian Ljungberg, 37, en romantisk middag och tillbringade därpå en kärleksnatt tillsammans.

– Jag fick min välbehövliga kärlek i natt, sa han efteråt i programmet.

Om Annica gjorde sitt bästa för att hålla känslorna på lagom avstånd uppmanade Sebastian henne att riva muren och våga känna.

– Hela det dygnet kändes väldigt bra, det hade varit lättsamt och roligt. Jag var överlycklig, samtidigt visste jag ju att jag stod emot Jennie. Men hoppet fanns där.

”Känner mig påsatt och lämnad”

Men under rosceremonin ratades hon – Sebastian valde Jennie Seling, 29. Framför kameran rämnade känslorna för Annica.

– Han fick mig verkligen att tro att jag hade en chans, den sista dejten var fantastisk. Just nu känner jag mig bara jäkligt lurad, han var inte den fina kille rakt igenom som jag trodde. Nu tycker jag att han är en skitstövel med allt han sagt och gjort, säger hon i programmet.

– Just nu känner jag mig som påsatt och lämnad, nu vill jag bara härifrån. Jag känner mig bara förnedrad nu faktiskt, säger hon i programmet.

I dag ler hon lite över reaktionen.

– Där och då kände jag mig väldigt lurad och dum, men inte i dag. Man vet ju vad man gått in i. Det var mycket känslor, man hade levt i en bubbla med mycket press. man går igenom väldigt mycket i det där huset. I dag är jag stolt över att jag vågade blotta mig själv, säger hon.

Hämnden: ”En snygg rygg”

Sebastian har i dag förståelse för Annicas reaktion.

– Jag förstår att hon blev besviken. Vi hade det jättebra tillsammans precis som jag och Jennie hade. Jag visste inte vem jag skulle välja, det var jättesvårt, men jag måste ju göra ett val och då göra någon besviken, säger han.

Annica menar att hon anade att det skulle bli hon som fick nobben.

– Jag fick en så tidig tid att jag visste att Jennie inte skulle hinna träffa honom innan, så jag hade valt en klänning för att bli dumpad: ”nu ska jag ta en klänning där jag går iväg i snygg rygg”, säger hon och skrattar.

Hon hade också övat in vad hon kallar för ”försvarstal”.

– Jag kände inte igen honom, han var så stressad. Där och då visste jag. Så jag lät honom bara säga det så jag fick gå sedan. Jag ville bara hem, bort från alla kameror och mickar, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM