Masked singer (tv-program)

Avslöjades av 4-åringen: ”Det låter som du, pappa”

Kodnamnet ”Hubert” – Nassim Al Fakir höll ”Masked singer” hemligt för barnen

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

4-åriga sonen avslöjade Nassim Al Fakir i tv-soffan.

Barnprogramledaren har försökt hålla sin medverkan i ”Masked singer” hemlig för barnen – men genomskådades redan innan han tvingades lyfta på masken.

– Jag har inte sagt något, men fyraåringen sa: ”Det låter som du, pappa”, de tittade på mig och kunde inte få ihop det, säger han.

Nassim Al Fakir, 44, har hållit sin medverkan i ”Masked singer” hemligt för barnen. Under inspelningen använde han kodnamn för att dölja vad han höll på med och i sin kalender har tv-inspelningen stått inritad som ”Hubert”.

– Jag har sett till att det inte ska finnas några spår till ”Masked singer” nånstans. I stället kallade vi det för Hubert, ”nu ska jag till Hubert” eller ”idag ska jag jobba med Hubert”, säger han.

Under Robotens mask dolde sig Nassim Al Fakir
Nassim Al Fakir var roboten i TV4:s ”Masked singer”

Eftersom programmet är förinspelat har han kunnat sitta tillsammans med familjen på fredagskvällarna och titta på sändningarna. Men yngsta sonen Eide, 4, lyckades ändå genomskåda pappa innan han tvingades lyfta på masken och avslöja i sändningen att det var han som gömde sig under Robotens mask.

– De har inte vetat nånting. Jag har inte sagt något, men fyraåringen sa: ”Det låter som du, pappa”. Han som fyller nio, Tilo, bara tittade: ”Vadå?”. De kunde inte få ihop det. Sen har de hört hur andra barn i skolan har pratat om att ”det skulle kunna vara din pappa”. Men det är mäktigt att han hörde det på rösten.

Försökt avleda

Försökte du hålla skenet uppe?

– Ja, jag säger ingenting. Det enda jag sagt är: ”Åh, vad coolt det skulle vara om det var jag”, men jag sitter ju här i soffan ju.

Har du försökt vilseleda dem också, få in dem på andra spår?

– Ja, eller nej, eller det gör jag till alla runtomkring, vuxna eller barn, jag är ganska bra på att avleda dem och att direkt börja skämta om nåt annat. Så på sätt och vis har jag gjort det med alla hela tiden.

Nassim Al Fakir säger att han har trivts under masken och att få visa en liten annan sida av sig själv, även om han varit maskerad.

– Det coola har framför allt varit att få sjunga på riktigt. Många tänker nog att jag bara kan göra barnprogram, att jag är en barnslig, överhetsig kille. Men jag har massa annat i mig också, det har varit coolt att få visa en liten annan del av mig.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel


Jackpott – MIssa inte expertens system på Stryktipset – 13 miljoner i potten
Publisert:

LÄS VIDARE

Så rundar TV4 coronareglerna i ”Masked singer”

ÄMNEN I ARTIKELN

Masked singer (tv-program)

Nassim Al Fakir

TV4