Influencern: ”Jag fick brev från en mördare”

Uppdaterad 2020-12-09 | Publicerad 2020-12-08

Influencern Andrea Norrman, 24.

Influencern Andrea Norrman, 24, har fått brev från en mördare. Det säger hon i podcasten ”DUO”, där hon även berättar att det var hennes mamma som öppnade brevet.

– Det var det sjukaste!

Andrea Norrman blev känd för svenska folket när hon medverkade i TV3:s dokusåpa ”Paradise hotel” 2017. Tillsammans med sambon Linus Bergman har hon dottern Belle, snart 3 år, och sonen Louie, 1 år.

Med bästa vännen och influencern Mimmi Kapell har Andrea Norrman startat podcasten ”DUO”. I det senaste avsnittet berättar hon om när hon fick brev från en mördare.

– Det var mamma som ringde mig och sa att hon hade fått hem ett brev som var till mig. När hon öppnade det blev hon alldeles tyst i telefonen och frågade om hon kunde få slänga det direkt.

En ”perfect match”

Men Andrea ville se vad som stod i brevet, så hennes mamma tog en bild och skickade.

– Jag fick alltså ett handskrivet brev från en kille som sitter på en anstalt, och skulle typ sitta femton år för mord.

Brevet fick hon efter sin medverkan i "Paradise hotel" och anledningen till att han hörde av sig var för att han tyckte att de var lika och skulle passa bra tillsammans.

– Han skrev att han tyckte att jag hade en öppen syn på sexualitet och saker och ting och att vi skulle bli en ”perfect match”.

– Det här är en av de sakerna jag hade ångest för då. Det var så sjukt och fruktansvärt läskigt, säger hon i podden.

ANNONS