Skådespelaren Louie Marti är Magdalena Graafs nya pojkvän

”Barnen älskar honom”

På sin blogg visar Magdalena Graaf upp nya pojkvännen - skådisen Louie Marti
På sin blogg visar Magdalena Graaf upp nya pojkvännen - skådisen Louie Marti

Louie Marti är Magdalena Graafs nya pojkvän.

På sin blogg visar hon nu upp kärleken.

– Jag är så lycklig, säger hon.

För snart ett år sedan gick Magdalena Graaf, 45, och Filip Larsson, 46, skilda vägar. Nu visar Graaf upp sin nya kärlek – skådespelaren Louie Marti, 43.

I går lade hon upp ett blogginlägg där hon och sönerna Louie, 5, och Charlie, 9 hälsade på pojkvännen. Hon skriver att hon kallar nya kärleken för lilla Louie, och sonen för stora Louie.

– Jag är så lycklig! säger tv-profilen och bloggaren till Aftonbladet.

– Han är en fantastiskt människa, lojal och kärleksfull. Och fin... han är den finaste människan jag träffat i mitt liv.

”Var tvungen att googla”

Paret träffades via en gemensam bekant. Hon hade till en början ingen aning om Louie Martis, som setts i ”Tunna blå linjen” och ”Beck”, skådespelarkarriär.

– Jag hade inte den blekaste, jag var tvungen att googla, säger hon.

Graaf säger att de hade träffats en längre tid innan de nu valde att gå ut med kärleken offentligt. På sin blogg skriver hon att ”jag har nog inte känt mig så här älskad och omhändertagen av någon på mycket, mycket länge”.

– Vi kände att det var skönt att få gå ut med att vi tycker om varandra så mycket som vi gör. Vi kände båda tidigt att det här är ”det”, det kändes liksom på en gång. Det känns som vi levt tillsammans i ett tidigare liv faktiskt, berättar hon.

– Och barnen älskar honom jättemycket.

Setts i ”Gåsmamman”

De har inte flyttat ihop ännu, men på skämt säger hon att hon kanske får börja hjälpa till på pojkvännens gård.

– Jag får väl börja jobba på hans herrgård och servera och plocka disk.

Louie Marti spelade den tuffa småbarnspappan Hakim i SVT:s ”Tunna blå linjen” och Max Binovcze i ”Beck – den förlorade sonen”. Han har också haft en stor roll som El Mataperros i tv-serien ”Gåsmamman”. I intervjuer, bland annat i ”Malou efter tio” har han berättat om sitt brokiga förflutna som Hells Angels-medlem.

Publisert:

LÄS VIDARE