Isabelle tvingas lämna ”Love island” efter operationen – Ike: ”Jag är kär i dig”

Spoilervarning: Ike väljer kärlek över pengar

Uppdaterad 2023-02-21 | Publicerad 2023-02-17

Det går inte att sätta ett pris på kärlek.

Efter operationen behöver Isabelle Oskarsson lämna ”Love island” och mister därmed chansen att vinna 500 000 kronor. Något hon inte var ensam med att göra.

– Jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem med dig tillsammans, säger Ike.

Tidigare i veckan berättade Isabelle Oskarsson, 21, att hon, efter några dagar på sjukhus, behövde genomgå en operation.

Hon sa då att hon skulle behöva stanna kvar på sjukhuset i tre dagar efter operationen och att hon inte visste ifall hon skulle komma tillbaka till huset.

Isabelle Oskarsson och Ikenna Abika.

Men i dagens avsnitt står det klart: Isabelle behöver lämna ”Love Island”.

– Det är för min hälsa. Jag måste tyvärr lämna er alla och det är jättejobbigt för mig, säger Isabelle i programmet.

Isabelle var partner med Ikenna ”Ike” Abika, 28, i huset. Redan när han fick veta att hon skulle opereras reagerade han starkt, och nu när beskedet om att kärleken behöver lämna programmet för gott - rann bägaren över.

– Jag hade en magkänsla att det inte kommer att funka för henne att delta i programmet igen. Hade svårt att sova på nätterna och kunde inte sluta tänka på Isabelle. Jag ville bara träffa henne. Jag kunde inte vara mig själv inne i villan, skriver Ike i ett meddelande till Aftonbladet.

Isabelle Oskarsson och Ikenna Abika.

Ger upp chansen på 500 000 kronor

Och Ikes kärlek för Isabelle fick honom att ta ett avgörande beslut i dagens avsnitt.

– Det är jättetråkigt att höra de här nyheterna, men hälsan går ju först. Det viktiga är att hon mår bra, börjar Ike med att säga.

Sedan ber han om att få hålla ett tal:

– Isabelle Oskarsson, i mina ögon är du världens finaste tjej och under mina 28 år, som jag levt i den här världen, är du den första tjejen som fått mig känna mig speciell och tagit mig seriöst.

– Tack vare ”Love island” har jag hittat min första kärlek, för jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem med dig tillsammans.

Isabelle Oskarsson och Ikenna Abika.

Ike väljer alltså att offra sin plats i programmet, och ger upp chansen att vinna 500 000 kronor.

– Det var ett självklart val för mig att åka hem med Isabelle för kärleken. Jag är kär i Isabelle, skriver Ike till Aftonbladet.

Och han ser positivt på framtiden som väntar det nyblivna kärleksparet.

– Framtiden hoppas jag på att vi kommer att ta kärleken på en helt annan nivå och bygga upp en familj. Men dag för dag. Vi kommer inte att stressa fram vår relation.

Aftonbladet har sökt Isabelle och.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln