Skrällen: Han är tillbaka i ”Bonde söker fru”

1 av 4 | Foto: Magnus Wennman / AFTONBLADET / 4516
”Bonde söker fru” 2006
NÖJE

Vilken bonde-comeback.

Ytterligare en bonde är klar för ”Bonde söker fru” – och ansiktet är inte obekant.

Det är Gränna-bonden Marcus Sjöberg, 38, från första säsongen som återvänder till programmet.

– Får man frågan så ställer man upp, säger han.

Köttbonden Marcus Sjöberg från Gränna var en av fyra bönder i den allra första säsongen av ”Bonde söker fru” 2006. Då var han 27 år gammal och hittade inte kärleken.

Nu gör han ett nytt försök.

– Får man frågan så ställer man upp. Jag tvekade lite, men jag är fortfarande singel så ja tog chansen, säger han till Nöjesbladet.

”Jag är så oerhört glad för detta. Jag tycker väldigt mycket om Markus, det finns få bönder som får mig att skratta så mycket som just Markus. Han är snygg, klok, driven och förbaskat rolig”, skriver Linda Lindorffsin blogg.

Dök upp på gården

Idéen föddes när Marcus dök upp hemma hos en av sommarens andra bönder Johan Pettersons gård under inspelningarna.

”Han berättade då att han var singel och då kände jag att vi ju måste ge honom en chans till! Det känns så rätt och roligt att nu få en ny möjlighet att hjälpa honom att hitta sitt livs stora kärlek. Han vill verkligen hitta någon att dela livet med och går in i detta helhjärtat”, skriver Linda Lindorff.

Valde Magdalena 2006

Marcus Sjöberg är uppväxt på gården i Bönarp utanför Gränna och är den femte generationen som driver den.

När han sökte kärleken 2006 valde han den då 19-åriga Magdalena Danielsson och paret åkte på kärlekssemester till Nice. Där skar det sig. Paret sa knappt ett ord till varandra på fyra dagar och när de kom hem tog relationen slut.

– Jag gillade inte Magda och hon gillade antagligen inte mig. Vi var inte kära i varandra, så det fanns ingen anledning att låtsas, sa Marcus till Nöjesbladet efteråt.

ARTIKELN HANDLAR OM