Robert Yancy, son till Natalie Cole, är död

NÖJE

Natalie Coles son Robert Yancy är död, rapporterar TMZ.

Han dog av en hjärtattack, 39 år gammal.

1 av 2 | Foto: SPLASH NEWS
 Natalie Cole och sonen Robert Yancy.

Robert Yancy hittades död av en vän i sin lägenhet i San Fernando Valley under måndagskvällen, rapporterar TMZ.

Han gick bort enbart 20 månader efter att hans mamma, sångerskan Natalie Cole, avled av hjärtsvikt vid en ålder av 65 år i december 2015. Hon drabbades av hjärtsvikt som ett resultat av den allvarliga sjukdomen IPAH som hon fått efter en njurtransplantation hon tvingats göra på grund av sin hepatit c.

Robert Yancy var barnbarn till den legendariska jazzsångaren Nat King Cole, och han var själv en framgångsrik trummis inom musikindustrin.

”Deprimerad över sin mammas bortgång”

Enligt källor till Daily Mail ska Robert ha arbetat på en dokumentär om sin mamma vid tidpunkten för sin död och han tillbringade gärna tid i kyrkan, rapporterar Daily Mail.

– Han sa till mig att han var väldigt deprimerad över sin mammas bortgång, och sa att hon var världens bästa mamma och att han älskade henne innerligt och att han inte ville att minnet av henne skulle försvinna, säger en källa till Daily Mail.

Robert Yancys pappa Marvin dog även han av en hjärtattack 1985, vid en ålder av 34 år, vilket pekar på att dödsorsaken kan ha varit ärftlig.

Natalie Cole kämpade mot ett drogberoende under sin livstid, men enligt familjemedlemmar ska Robert inte ha använt droger och aldrig nyttjat några illegala substanser i hela sitt liv.

Robert Yancy blev 39 år.

ARTIKELN HANDLAR OM