Rihanna

Rihannas nya kille: mångmiljardären Hassan Jameel

avAndreas Hansson

De poolkysstes i Spanien.

Nu skriver TMZ att Rihannas hemliga kärlek är en riktig höjdare:

Miljardären Hassan Jameel, enligt The Sun.

Rihanna har hittat kärleken igen.

Enligt källor till tidningen kilar parterna stadigt.

– Deras förhållande är äkta vara. Rihanna har berättat för sina vänner att hon är förälskad i honom och verkar vara helt uppslukad, säger en uppgiftslämnare och fortsätter:

– De har umgåtts mycket och hållit sig borta från nyfikna ögon och är verkligen seriösa. De njuter verkligen av varandras sällskap.

Äger fotbollslag

Tidigare i veckan fångades de på bild när de kysstes och plaskade runt i en pool i Spanien. Bland annat TMZ och Daily Mail har publicerat bilderna på turturduvorna.

Jameel är vicechef i i familjeföretaget Abdul Latif Jameel som enligt Daily Mail är ett av världens största företag och äger distributions- och försäljningsrättigheterna till Toyota i Saudiarabien. Familjen uppges vara god för 13 miljarder och äger även ett fotbollslag i Saudiarabien.

Gosade med modell

Han ryktades ha en romans med supermodellen Naomi Campbell efter att de umgåtts nära på British Summer Time Festival i Londons Hyde park förra sommaren.

Rihanna ska ha gjort slut med rapparen Drake i oktober förra året. Hon gjorde slut med Chris Brown efter att han misshandlat henne. Han erkände och dömdes till 180 dagars samhällstjänst och besöksförbud.

ARTIKELN HANDLAR OM