Ricki Lakes själsfrände har dött

”Jag blev en större människa efter att ha lärt känna honom”

Foto: AP SCANPIX SWEDEN
Ricki Lake.
NÖJE

Ricki Lake bekräftar på sociala medier att hennes själsfrände och tidigare make, Christian Evans, har dött.

– Vila i frid, min kärlek, skriver hon på sin Facebook.

Ricki Lake, 48, bekräftade under tisdagen att hennes själsfrände och före detta make, Christian Evans, har gått bort.

Hon publicerade ett känslosamt meddelande på sin Facebook och på sin Instagram, där hon bland annat beskriver Christian Evans som en man som världen inte förstod. Han kämpade under lång tid mot bipolär sjukdom.

”Han var en kärleksfull man”

”Det är med ett tungt hjärta som jag delar med mig att min älskade själsfrände, Christian Evans, har gått bort. Världen förstod inte den här mannen, men jag gjorde det. Han dukade under för sin livslånga kamp mot bipolär sjukdom. För alla som någonsin har förlorat en familjemedlem eller vän till psykisk sjukdom, går mitt hjärta till er. Jag blev en större människa efter att ha lärt känna honom och tillbringa sex och ett halvt år av mitt liv med honom. Han var en kärleksfull man och det som reparerar mitt brustna hjärta idag är att veta att han är äntligen i fred och att hans ande är fri. Vila i frid, min kärlek.”, skriver skådespelaren och programledaren på sin Facebook.

Ricki Lake och Christian Evans förlovade sig 2011. Lake separerade från Evans 2014 och ansökte om skilsmässa en vecka senare.

Till People sade hon 2012 att ”det känns precis som att han var den rätta hela tiden”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ricki Lake