Beyoncés stylist talar ut om hårda pressen

Alla blickar vilade på Beyoncé: ”Det var skrämmande”

1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Beyoncé under amerikanska grammisgalan.

avMathilde Albinsson

NÖJE

Allas ögon vilade på Beyoncé under amerikanska Grammisgalan.

Men pressen låg på hennes stylist.

– Det var skrämmande, säger Marni Senofonte, kvinnan bakom superstjärnans kläder, till Daily News.

Det är möjligt att hon hade världens viktigaste jobb under amerikanska Grammisgalan 2017. Alla tittade på Beyoncé – och därmed tittade de också indirekt på hennes stylist, Marni Senofonte.

Hon har varit artistens stylist sedan 2007. Framträdandet under galan var Beyoncés första sedan hon avslöjade att hon väntar tvillingar med maken Jay Z.

Nu talar Marni Senofonte ut om pressen i Daily News.

– Ingen hade riktigt sett Beyoncé på ett litet tag och nu visar hon upp sin graviditet och det var som att världens ögon var på henne. Jag kände pressen. Jag ska inte ljuga om det, men jag visste att det alltid är något som tar över och blir större än vi tror att det ska bli, säger hon.

”Skrämmande”

Till och med Senofontes familj påminde henne om det tunga uppdraget.

– Min mamma skickade ett sms till mig, som någon hade skickat till henne, att världens ögon tittade. Det var skrämmande, säger hon till Daily News.

Beyoncé uppträdde i en guldglimrande outfit. Huvudbonaden påminde om en soluppgång. Hon bar även en gyllene klänning, som skapats av designern Peter Dundas.

Beyoncés tio minuter långa framträdande och gulglimrande outfits räckte för att stjärnartisten skulle stjäla allas uppmärksamhet.

Beyoncé behöver inga pris

Enligt Senofonte betydde det inte så mycket för Beyoncé att förlora gentemot Adele under prisceremonin.

– Jag tror inte att Beyoncé behöver vinna några utmärkelser.

– Det här är vem hon är, det är hennes konst och hennes album var ett konstverk. Du kan aldrig bedömda det utifrån ett pris. Det är något som aldrig har gjorts förr på det sättet, säger Marni Senofonte.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jay Z

Grammis