Katrin Zytomierska har fått barn

”Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa”

1 av 3
NÖJE

Katrin Zytomierskas familj har utökats - med en till pojke.

”Nu har vi tre. Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa”, skriver nyblivna trebarnsmamman på Instagram.

Katrin Zytomierska hintade under gårdagen om att det var dags. Nu skulle barnet ut.

”Alla ni som undrar varför jag snittas så är det för att det blev akut med Ringo efter 28-timmars kamp. Andra gången vågade jag inte chansa och tredje frågar de inte ens. Då vet ni! Ok ska ta och desinficera mig nu. Hej då när vi ses nästa gång har jag tre barn. Sjukt, ju”, skev hon då på Instagram.

Fick möta sin storebror

Och i dag kom uppdateringen: i form av en bild på småpojkarna Ringo och Rambos första möte med lillebror.

”Urgulligt möte med brorsorna. Nu har vi tre. Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa, jag mår larvigt bra. Går runt och har inte ont, inte ens en känning någonstans. Ett par alvedon är allt jag tagit hoppas att det fortsätter så. Nu undrar vi verkligen vad gossen ska heta. Just det han ammar, kissar, bajsar och är väldigt chill. Jag med. Fast jag ammar inte men äter som en häst. Nu tänkte vi kolla OJ Simpson hört att den ska vara bra. Livet är perfekt. De flesta hade fel och fyra smådamer också men jag är överlycklig över lillebror såklart. Alex är förtrollad.”

– De var helt uppspelta. Ringo var jätteduktig och kunde hålla honom själv och Rambo ville ju äta upp honom och pussa på hela honom. Det var ett urgulligt möte. Och de hade tusen frågor och tyckte det var kul med de små fötterna och undrade varför han hade broccoli i naveln. De tyckte väl navelsträngen såg ut så, säger Katrin Zytomierska till Nöjesbladet.

Nu återstår att sätta ett namn på den lille.

– Vi har ju trott att det skulle bli en tjej och har googlat och spånat tjejnamn. Men vi har pratat om Gunnar. Vi vet inte än om det är allvar eller på skoj, vi får se, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM