Gavin Rossdale

Rossdale öppnar sig om känslorna för Stefani till Nöjesbladet

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

Snart har det gått ett år sedan Gavin Rossdale och Gwen Stefani skiljde sig. Till Nöjesbladet öppnar han upp sig om känslorna för exet – och om romansryktena med Elin Nordegren.

– Om du älskar någon mycket, så tror jag inte att du går vidare, säger Gavin Rossdale till Nöjesbladet.

Gavin Rossdale, 51, har nyligen släppt det nya albumet ”Black and white rainbows” med sitt band ”Bush”. Från och med i år sitter han också i juryn för ”The Voice UK”. När talangjakten är över för säsongen är planen att dra ut på turné, och han bekräftar att det blir en framtida spelning i Sverige.

– Självklart kommer vi till Sverige, men jag vet inte exakt när, säger Gavin Rossdale.

– Enda anledningen till att jag inte turnerar varje dag är för att jag har mina barn halva tiden. Vi har olika scheman. För två år sedan brukade det handla om Gwen på ”The Voice”, och nu handlar det om mig på ”The Voice”, så det är verkligen lustigt, säger han.

Ett år har snart gått sedan skilsmässan från världsstjärnan Gwen Stefani, 47, blev officiell. Ex-paret var tillsammans under 20 års tid, och gifta i 13 år. Tillsammans har de sönerna Kingston James McGregor, 10, Zuma Nesta Rock, 8, och Apollo Bowie Flynn, 3, som är Rossdales främsta prioritet i livet.

– När du har barn är det ganska enkelt när du skiljer dig, du måste bara se till så att de känner sig säkra. Och det är det som håller dig fokuserad från att köra av en klippa, säger han.

”Det är inte mitt val”

Ex-paret Rossdale och Stefani har aldrig pratat speciellt öppet om sitt förhållande, varken då de var gifta eller efter skilsmässan. Efter att rubriker om Rossdales påstådda otrohet spreds världen fanns bara en väg att gå för honom.

– Jag har inte haft något val förutom att gå vidare, säger han och tvekar.

– Har jag gått vidare? Jag tror aldrig att man går vidare. Om du älskar någon mycket, så tror jag inte att du går vidare. Du lär dig bara att leva med det.

Influerar Gwen dig fortfarande när du skriver musik?

– Inte så mycket. Men om du är med någon så lång tid, vi hade hela livet tillsammans, så finns det ingen knapp att stänga av. Det är bara livet. Självklart bryr jag mig om Gwen, hon är mamman till tre av mina fantastiska barn. Jag kommer alltid respektera henne, jag kommer alltid älska henne och vara tacksam gentemot henne, säger Gavin Rossdale.

”Kärleksryktena med Elin Nordegren”

Den senaste tiden Gavin Rossdale kopplats ihop kärleksmässigt med Elin Nordegren. Hon skilde sig från golfproffset Tiger Woods 2010 efter att det uppdagats att han haft en rad otrohetsaffärer.

– Vi ska tydligen köpa ett hus tillsammans, säger Rossdale ironiskt när när Elin kommer på tal.

Men romansryktena är inte helt tagna ur det blå. Han avslöjar att en vän sa åt honom att kontakta henne, och gav honom numret.

– Hon är fantastiskt, en väldigt vacker tjej. Jag tycker att Sverige är ett väldigt vackert land – det är som om alla ser bra ut där.

Har ni träffats?

– Nej, det har vi inte. Men hon är fantastisk, perfekt för mig. Jag ser fram emot att träffa henne, säger han.

De har sms:at varandra fram och tillbaka, men den senaste tiden har han varit upptagen.

– Egentligen skulle jag åka till Florida, så jag tänkte att det var perfekt att träffa henne. Och sen när jag kom med i ”The Voice” kunde jag inte åka för jag blev tvungen att arbeta, så ”The Voice” kommer verkligen emellan oss, säger han halv på skämt, halvt på allvar.

Han väljer ändå att slå hål på ryktet om att det skulle vara något mellan dem.

– Du förstår att jag aldrig har träffat henne, men uppenbarligen ska jag köpa ett hus med henne. Jag hoppas att hon gillar moderna hus, och jag hoppas att hon inte köper något riktigt gammalt. Men om hon gör det förlåter jag henne, säger Gavin Rossdale.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Nya vändningen efter skilsmässan

ÄMNEN I ARTIKELN

Gavin Rossdale

Gwen Stefani

Elin Nordegren