Hennes ex är en riktigt obehaglig kille

Olle Kvarnsmyr är Nöjesbladets kärleksdoktor och svarar på alla frågor som rör relationer

Medicus Amour
NÖJE

”Problemet är hennes kontakter med sin tidigare kille. Ett ganska så obehagligt ex. Under deras relation knarkade han och visade på våldstendenser”

Jag är en frånskild man som har sedan ett halvår haft en relation med en jämnårig kvinna. Vi har kul ihop. Vi har varit på en minisemester och umgåtts tillsammans med våra respektive vänner. Vi har inga barn sedan tidigare vilket vi båda har velat. Hon säger att hon är kär i mig. Problemet är hennes kontakter med sin tidigare kille. Ett ganska så obehagligt ex. Under deras relation knarkade han och visade på våldstendenser. Trots det hörs de av i telefon varje vecka, har träffats ett par gånger och hon har lånat ut en stor summa pengar till honom. Hon har berättat för mig att han ofta vill att de ska försöka igen. Det här irriterar mig enormt. Varför ska dom vara så nära varandra? Samtidigt vill jag inte framstå som en missunnsam eller kontrollerande man.

Knäppgöken måste bort

Bra att du inte är ett missunnsamt kontrollfreak. Men jag tycker du ska sätta ner foten här. Du måste försöka hjälpa henne bort från honom. Hon kanske inte ser det knäppa men det gör både du och jag och alla Nöjesbladets läsare. Det där knarkande, våldsamma pengalurande exet är dåliga nyheter. Jag får intrycket av att han fortfarande har någon slags makt över henne. Du måste bryta den med din kärlek och så mycket prat du kan. Kanske du även kan ta hjälp av någon av hennes vänner? Påvisa det uppenbara fantastiska med en kärleksfull trevlig man före en knäppgök. Går det inte får du hota med att hon får välja mellan exet och dig. Du måste fixa det här då jag inte tror på en framtid för er om knäppgöken hela tiden står och lurar i vassen.

KONTAKTA OCH FÖLJ DIN FAVORITDOKTOR

Önskar du själv omedelbar assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek