Uma Thurman

Stjärnparets smutsiga skilsmässa förvärras

Har slagits som dottern i två år – Kan inte enas

Av: 

Magnus Sundholm

NÖJE

I närmare två år har ”Pulp fiction”-stjärnan Uma Thurman och affärsmannen Arpad Busson ­slagits om dottern Altalune ”Luna” Florence, 4.

Och fajten blir bara smutsigare.

I en rättssal på Man­hattan grillades Arpad Busson på torsdagen om hans agerande mot expartnern och supermodellen Elle Macpherson, samt kontakten med prostituerade.

– Berättade du för Thurman att du hade varit ­beroende av prostituerade? frågade skådespelerskans advokat, Eleanor Alter, den 53-årige fransmannen som bor i London och i Bahamas.

Arpad Busson förnekade uppgifterna och hans ­advokat, Peter Bronstein, slog tillbaka mot frågan.

Busson tillfrågades ­också om han hade hotat sin före detta partner, den australiensiska supermodellen Elle Macpherson, något som ska ha fått henne att bära en dold bandspelare för att spela in deras konversationer.

Också den frågan fick Bronstein att protestera.

Personer med insyn i målet såg den hårda utfrågningen som ett direkt svar på hur Thurman tidigare i veckan hängts ut för sitt ”drickande”,

Paret hade innan brytningen haft ett förhållande till och från i sju år. De gjorde slut 2014.

Tar mediciner

Under förhandlingarna tidigare i veckan tittade parterna inte åt varandra när de satt på varsin sida om ett långt bord framför domare Matthew Cooper.

Under rättegången har Thurman, 46, medgett att hon tagit receptbelagda mediciner mot depressioner, stress och sömnproblem.

Busson har hävdat att Thurman stoppat hans försök att få ha dottern på ­besök över natten.

I rätten förra fredagen anklagade han henne för att vara psykiskt sjuk.

Busson har gett en detaljerad inblick i den priviligierade livsstil som han ger sin dotter och sina två ­äldre söner, Arpad och Aurelius, 13.

Kall relation

Sitt hem i London beskrev han som ett hus med fyra våningar och trädgård på fram- och baksidan.

– Det har sex sovrum, vardagsrum och matsal.

Han sa att hans dotter kommit på besök sex gånger.

Fastigheten i Bahamas beskrev han som flera byggnader med ”stor terrass, fem sovrum. Det har utsikt över havet och har varit i familjens ägor de senaste 20 åren”. Där ska Luna ha varit sju gånger.

Psykologen Sara Weiss, som domstolen anlitat för Lunas skull, uppgav att relationen mellan Busson och Thurman är så dålig att de inte bör vara i samma rum samtidigt som deras dotter.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Uma Thurman