”Pretty little liars” kan få en spinoff

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP
”Pretty little liars”-stjärnor på rad.
NÖJE

Grattis, alla ”Pretty little liars”-fans!

Den mordiska tonårsserien kan få en spinoff.

I rollerna återfinns Sasha Pieterse och Janel Parrish, skriver E! News.

Under sju säsonger har sökandet efter den mystiska mördaren ”A” trollbundit publiken.

”Pretty little liars”, som sänds på kabeltv-kanalen Freeform i USA och i TV3 och på Netflix för svenska tittare, kan nu få en spinoff.

Kanalen har beställt en pilot på en ny serie, ”Pretty little liars: The Perfectionists”, bekräftar E! News.

I spinoffen kommer tittarna få återse karaktärerna Alison DiLaurentis och Mona Vanderwaal, som spelas av Sasha Pieterse och Janel Parrish.

Handlingen baseras på bokserien ”The perfectionists”, författad av Sara Shepard, och förflyttas från Rosewood till nya staden Beacon Heights.

– Pretty little liars blev ett kulturfenomen, så det är inte konstigt att fansen vill ha mer. Vi ser fram emot att fortsätta Marlene Kings rika och revolutionära historieberättande med en ny skörd ledande damer från Beacon Heights, som kommer innehålla lika många hemligheter som Rosewood gjorde, säger Karey Burke vice vd för program och utveckling på Freeform till sajten.

Marlene King, skaparen av ”Pretty little liars”, ligger även bakom manuset till spinoffen.

”Allt verkar perfekt i staden Beacon Heights, från högskolan till invånarna. Men inget i Beacon Heights är vad det verkar. Stressen över att behöva vara perfekt leder till stadens första mord. Bakom varje perfektionist finns en hemlighet, en lögn och behovet av ett alibi”, är Freeforms egen beskrivning av ”Prettu little liars: The perfectionists”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier