Svenska stjärnan har skilt sig – efter bara ett år

Jonas ”Basshunter” Altberg: Jag såg inte fram emot att komma hem

Jonas ”Basshunter” Altberg och Tina Makhia Khayatsadeh gifte sig 2017 på en exklusiv medlemsklubb i Dubai.
Jonas ”Basshunter” Altberg och Tina Makhia Khayatsadeh gifte sig 2017 på en exklusiv medlemsklubb i Dubai.

Äktenskapet höll bara i ett år.

Nu berättar Jonas ”Basshunter” Altberg, 35, hur han försökte döva sig med sprit och fest på turné i stället för att vara med sin fru.

– Att ha ett hem som man inte vill komma hem till är rätt deprimerande, säger han i ”P3 Musikdokumentär”.

Sagobröllopet ägde rum i Dubai 2017, där Jonas ”Basshunter” Altberg bott sedan 2012. Artistkollegan Arash Labaf var toastmaster på festen, Melodifestival-kända Margaret sjöng och Sveriges dåvarande ambassadör i Förenade arabemiraten, Jan Thesleff, höll tal.

Men äktenskapet med Tina Makhia Khayatsadeh, 30, höll inte mer än ett år.

Basshunter berättar om hur han gick in i en depression och dövade sig med fest och alkohol i ett nytt avsnitt av ”P3 Musikdokumentär”.

– Jag såg inte fram emot att komma hem, jag var borta och att ha ett hem som man inte vill komma hem till är rätt deprimerande, säger han.

Parets äktenskap höll bara i ett år.
Parets äktenskap höll bara i ett år.

”Värsta botemedlet”

Basshunter, som 2006 slog igenom med låten ”Boten Anna” och sedan inledde en internationell karriär med den engelska versionen av låten ”Now you’re gone” 2008, gör fortfarande omkring 100 spelningar varje år, framför allt i Storbritannien.

– När man är ute på turné är fest och kul det bästa botemedlet. Eller det värsta botemedlet, men också det mest tillgängliga, säger han i dokumentären.

Till slut insåg han att han måste skilja sig.

– Jag körde fem gig och hade en dag ledigt och lik förbannat går jag ut och festar på en jävla måndag. Det är fan tragiskt, jag kollade mig i spegeln: ”Fan du är tragisk, nu får du skärpa dig”. Det var då jag bara, okej, efter den här turnén åker jag hem och tar tag i den här skiten, säger han i ”P3 Musikdokumentär”.

Publisert:

LÄS VIDARE