Här är bönderna i ”Bonde söker fru – Jorden runt”

”Bonde söker fru” blir internationellt.

Här är bönderna i nya programmet ”Bonde söker fru – Jorden runt”.

I TV4:s nya satsning ”Bonde söker fru – Jorden” får tittarna följa svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands. Alla har en sak gemensamt: De letar efter kärleken.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Castingprogrammet av ”Bonde söker fru – Jorden runt” sänds 28 oktober klockan 21.00 på TV4. Programmet har premiär våren 2020.

Här är bönderna:


Leif, 69 år, avokadobonde, Malaga, Spanien

Leif är änkemannen och familjefadern som drömmer om någon att dela livet med. Han är full av sprudlande härlig energi och älskar att laga mat, snickra och påta i trädgården. Favoritårstiden på gården är januari och februari då det skördas tonvis med avokado.


Luigi, 46 år, vinbonde, Piemonte, Italien

Italienska Luigi är redo att träffa sin stora kärlek – och helst ska hon vara svensk. Han är född och uppvuxen i Italien men pratar svenska tack vare sin mamma. Dessutom har han en enorm kärlek till svensk kultur, vilket syns i form av en hel del svenska influenser på hans gård.


Andreas, 31 år, köttbonde, Harden, Australien

Andreas tröttnade på vinterkylan hemma i Sverige och flyttade till Australien, där han fick jobb på en gård som köttbonde. Han beskriver sig själv som snäll, hjälpsam och envis. På sistone har han börjat sakna någon att komma hem till.


Michel, 33 år, frukt- och grönsaksbonde, Linga Linga, Moçambique

Michel säger sig vara singel för att han fokuserat på sina egna drömmar – nu vill han hitta någon att dela dem med. Han är född i Moçambique men har en svensk pappa så han har under uppväxten pendlat mellan länderna. Idag driver han en gård där han producerar frukt och grönsaker.

 

PODD Tv-bönderna och kärleken

I fjärde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar ” den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren Susanne Brännemo om svårigheterna att dejta efter programmet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE