Nicki Minaj har gift sig

Avslöjar bröllopslyckan på Instagram

Nicki Minaj, 36, har gift sig med Kenneth Petty, 41.

Rapparen har länge refererat till pojkvännen som sin make och nu har de alltså även papper på det, skriver People.

I en video på Instagram avslöjar Nicki Minaj bröllopslyckan genom att filma kepsar med brodyren ”brud” och ”brudgum” intill ”hans”- och ”hennes”-muggar.

I inlägget använder hon emojier av en brud och en brudgum och skriver också ”Onika Tanya Maraj-Petty 10 21 19”, det vill säga hennes riktiga namn, med tillägget av sin makes efternamn och vad som enligt People kan tolkas som datumet för bröllopet, 21 oktober 2019.

Redan i juni berättade Nicki Minaj i sin radioshow ”Queen radio” att hon och Kenneth Petty ansökt om hindersprövning och skaffat sig en äktenskapslicens. Dock hämtade de aldrig ut den i tid och blev därför tvungna att ansöka på nytt.

– Vi behövde hämta ut den och jag var på resande fot, när jag kom tillbaka blev vi tvungna att förnya den igen. Från då har man 90 dagar på sig att gifta sig. Det var för en vecka sen så nu har jag omkring 80 dagar på mig, sa hon i ett avsnitt av radioprogrammet i mitten av augusti enligt People.

Suttit i fängelse

Hon förklarade också att fokus samtidigt låg på musiken och att de därför skulle vänta med att bjuda in till någon större bröllopsbaluns.

– Jag måste arbeta på mitt album och har så mycket jag behöver fokusera på att jag inte vill göra det stort nu. Vi kommer göra det stora bröllopet senare, sa hon i radioshowen.

Minaj och Petty har varit ett par sedan 2018. Hennes fans blev oroliga över relationen eftersom Petty är dömd för såväl våldtäktsförsök som dråp. 1995 fälldes han för att ha använt ett vasst föremål för att försöka tvinga till sig sex med en jämnårig flicka och avtjänade närmare fyra år i fängelse. Några år senare dömdes han till sju års fängelse för att ha skjutit ihjäl en man. Han släpptes 2013.

Nicki Minaj valde då att försvara pojkvännen i sina sociala medier:

”Han var 15, hon var 16, och de var i en relation. Ni kan inte styra mitt liv. Ni kan inte ens styra era egna liv”, skrev hon då.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN