Grace Jones hoppar av nya James Bond-filmen

Lämnade inspelningsplatsen när hon insåg att hon knappt fått några repliker

Det blir ingen ”James Bond”-comeback för Grace Jones.

Stjärnans biroll hade för få repliker – så hon hoppade av så fort hon kommit till inspelningsplatsen.

– Hon drog snabbare än det tar att skaka ihop en martini, säger en källa till The Sun.

Grace Jones, 70, hoppar av den kommande ”James Bond”-filmen efter att ha insett att hennes roll inte var så stor som hon räknat med, uppger The Sun. Enligt den brittiska tidningen hade hon redan kommit till inspelningsplatsen när hon vände på klacken och drog därifrån igen, efter att ha fått se manuset.

”James Bond”-fansen minns henne som skurken May Day i ”Levande måltavla” från 1985. Enligt uppgifter till The Sun var tanken att Grace Jones skulle ha haft minst en scen mot Daniel Craig, 51, men nu blir det ingen Bond-comeback.

– Grace 007-återkomst var tänkt som en verklig publikfriare. Cheferna var väldigt nöjda över att ha värvat henne, säger en källa till The Sun.

”Tog det som en förolämpning”

– Hon har ett visst rykte så de styrde upp ett högklassigt boende och rullade ut röda mattan på inspelningen för att få henne att känna sig välkommen. Men det visade sig att Grace hade förväntat sig en större roll i filmen och tog därför sin lilla cameo som en förolämpning. Hon drog snabbare än det tar att skaka ihop en martini, säger källan till The Sun.

Den 25:e filmen om den brittiska hemliga agenten har drabbats av flera motgångar. Inspelningen försenades när huvudrollsinnehavaren Daniel Craig halkade och skadade benet i början av maj och tvingades till en operation. I början av juni skadades en person när något gick fel under inspelningen av en stuntscen och flera explosioner inträffade.

Redan i augusti förra året hoppade den tilltänkta regissören Danny Boyle av efter ett bråk om manuset. Filmen, som ännu inte har något officiellt namn utan bara kallas ”Bond 25” väntas ha premiär i april 2020.

Publisert:

LÄS VIDARE