Mari Jungstedt har träffat kärleken igen

Berättar om pojkvännen Jonas: ”Vi är väldigt olika så jag tänkte väl att det här kommer nog inte att funka”

De träffades på en nattklubb på Gotland redan för ett och ett halvt år sedan.

Men först nu har Mari Jungstedt, 56, och pojkvännen Jonas bestämt sig för att satsa helhjärtat på varandra.

– Har charmade mig med sitt fantastiska leende som går från öra till öra, säger deckardrottningen om sin nya kärlek.

Turen tycks ha vänt för Mari Jungstedt när det gäller kärleken. I veckan ändrade hon sin status på Facebook till ”i ett förhållande” och nu berättar deckardrottningen om sin nya pojkvän.

– Han heter Jonas och han är 51 år och kommer från Göteborgstrakten kan man väl säga, säger hon.

Tänkte att det inte skulle funka

Vem var det som tog första steget?

– Det var Jonas, han charmade mig med sitt fantastiska leende som går från öra till öra. Vi är väldigt olika så jag tänkte väl att det här kommer nog inte att funka. Men det visar sig funka väldigt bra, säger Mari Jungstedt och skrattar.

De träffades redan för ett och ett halvt år sedan på en nattklubb på Gotland och Mari Jungstedt berättar att hon nämnde honom redan i boken ”Vi måste prata om 50: om kärlek, kriser och livslust” som hon skrev tillsammans med Cecilia Gustavsson, Mian Lodalen, Annika Lantz och Anna Lindman och som släpptes i november förra året.

– Där finns det ett litet avsnitt som handlar om kärlek och där berättar jag att jag har träffat en kille som är väldigt olik mig. Så han fanns redan med då, säger hon.

Landshövdingens sommarfest

Men olikheterna gjorde att Mari inte vågade satsa. I stället syntes hon i vintras med en annan man vid sin sida, en relation som inte höll så länge. Och nu har Mari och Jonas bestämt sig för varandra.

– Vi har hållit på väldigt fram och tillbaka, det har varit mycket av och på. Men nu är vi på väg till Gotland, vi ska gå på landshövdingens sommarfest ikväll (läs: torsdag). Det är första gången vi visar oss liksom offentligt tillsammans.

Vad är det som gör er så olika?

– Vi har olika bakgrunder. Han har jobbat med truckar och på verkstad, det har varit maskiner och lastbilar och han kör motorcykel och go-cart. Det har inte varit min grej. Men vi har en speciell känsla tillsammans. Vi kan åka båt och lösa korsord och gå promenader och ha det mysigt ihop och festa ihop. Vi har väldigt kul tillsammans, säger Mari Jungstedt.

Publisert:

Ämnen i artikeln