Gunilla Backman och Jens Hultén bekräftar: Vi är ett par

Musikalstjärnan och ”MI”-skådespelaren om relationen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Musikalstjärnan Gunilla Backman och ”Mission: Impossible”-skådespelaren Jens Hultén är ett par – och har så varit i ett års tid.

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger de till Nöjesbladet.

Under onsdagen bjöds en rad kända ansikten till Chinateatern i Stockholm för galapremiären av musikalen ”En värsting till syster”.

Några som var på plats på röda mattan var musikalartisten Gunilla Backman, 54, och skådespelaren Jens Hultén, 55, som kom dit tillsammans. När Nöjesbladet får en pratstund med dem och påtalar att de ser kärvänliga ut ler Jens Hultén.

– Det är kärvänligt, säger han och bekräftar att de är ett par och har så varit ett tag:

– Vi träffades när vi jobbade ihop och har snart varit tillsammans i ett år. Men vi bor inte ihop.

1 av 3 | Foto: SHIMODA MEDIA
Gunilla Backman och Jens Hultén på premiären av ”En värsting till syster”.

Gunilla Backman och Jens Hultén jobbade tillsammans förra hösten i Peter Jöback-musikalen ”Med hjärtat som insats” på Cirkus i Stockholm.

Ni ser väldigt lyckliga ut?

– Vi är väldigt kära och lyckliga och tycker om att umgås, säger båda i mun på varandra innan de smiter in i foajén.

Jens Hultén gjorde filmdebut i Daniel Fridells ”Under ytan” 1997 och har sedan dess medverkat i en rad filmer och tv-serier som ”Johan Falk”, ”Wallander – Hämnden” och ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. 

Spelade mot Tom Cruise

Jens Hultén fick stor uppmärksamhet när han spelade mot Tom Cruise i ”Mission: Impossible – Rouge Nation” för fyra år sedan. Han har också haft en roll i James Bond-filmen ”Skyfall”.

Gunilla Backman är en av Sveriges största musikalartister och genom åren har hon medverkat i uppsättningar som ”Les Misérables”, ”West Side Story” och ”Garbo the Musical”. Det stora genombrottet kom dock när hon spelade huvudrollen Donna i den svenska uppsättningen av ”Mamma Mia!”.

Gunilla Backman var tidigare gift med it-entreprenören och författaren Christer Sturmark, 55.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM