Qristina Ribohns framtidsbesked: ”Nu är det över”

Publicerad 2019-08-20

Den färgstarka realityprofilen Qristina Ribohn har medverkat i flera tv-program.

Men nu har hon gått i pension – och har inga planer på att komma tillbaka.

– Alla borde veta när det är dags att tacka för sig, tycker jag, säger hon.

Qristina Ribohn, 63, blev en av Sveriges största realitystjärnor för sin medverkan i ”Farmen” 2001. Sedan dess har hon medverkat i flera tv-program, bland annat ”Baren”, ”Club Goa” och ”Fångarna på fortet”.

För drygt tre år sedan medverkade hon i realityserien ”Stjärnorna på godset”, där hon hamnade i storbråk med glamourmodellen Victoria Silvstedt. Det gick så långt att Qristina gav henne det nya namnet ”Silverkvast”.

– Victoria var så ”mycket” med sina krav, sånt har alltid fallit i dålig jord hos mig, därav Silverkvast, säger Qristina Ribohn.

I dag njuter hon av livet som pensionär och har inga planer på att medverka i fler tv-program.

– Jag är nöjd med mitt liv, haft jätteroligt med alla tv- och radioprogram, men nu är det över. Alla borde veta när det är dags att tacka för sig, tycker jag.

Qristina Ribohn.

”Dumpad i en container”

I en tidigare intervju med tidningen Hänt har Qristina Ribohn berättat om den mörka tiden innan alla tv-framträdanden. Mellan 12 och 37 års ålder var hon narkoman och finansierade sitt missbruk med att langa droger. Det gjorde att hon hamnade i flera farliga situationer.

– En gång blev jag knivskuren. En annan gång fick jag ett varningsskott rätt i handen. Jag blev rånad, nerslagen och dumpad i en container. Listan är lång... säger hon till Hänt.

Varningsskottet i handen var ett resultat av ett rånförsök mot Qristina. Hon säger att hon varken hade råd att bli rånad, eller vett att bli rädd, och att hon blev skjuten när hon skrek ”Ungjävel, lägg bort pistolen!”.

– Jag blev så jävla arg att jag gick från Malmö till Lund. Där gick jag hem till en bekant som tryckte ner mig i ett badkar och torkade rent skotthålet. Det här var en farlig period i mitt liv. Jag blev både skjuten och sönderskuren.

Qristina säger i intervjun med Hänt att hon inte rört droger sedan 1992.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln