Camilla Läckbergs livsändring: Jag måste ju ta tag i detta

”Fick en aha-upplevelse igår”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Camilla Läckberg mår dåligt över att ha gått upp i vikt.

Nu ska deckardrottningen ändra på sin livsstil.

”Jag måste bort från det idiotiska kilotänket och leta quick fixes – och återgå till att leva som jag vet jag mår bra av”, skriver hon på Instagram.

Med flera projekt igång samtidigt och en stressig period bakom sig berättade Camilla Läckberg, 45, nyligen att hon mår dåligt med sig själv.

”Jag mår skitdåligt med mig själv både fysiskt och psykiskt nu på grund av de extra femton stresskilon jag lagt på mig”, skrev hon på Instagram.

Nu skriver författaren i ett nytt inlägg på Instagram att hon tackar för stödet och alla meddelanden hon fått. Men samtidigt har hon nu bestämt sig för att ta tag i sin livsstil.

”Fick en aha-upplevelse igår. Jag hade ju en kost i många år som funkade. Och som handlade mer om mående än om vikt”, skriver hon.

”Nu blir det bort med sockret”

Läckberg kommer nu försöka njuta av god mat och försiktigt börja ta promenader samt testa på den populära sporten padel. Fokusen ska ligga på ork och inte vikt. Även Netflix och bokläsning står på schemat, skriver hon på Instagram.

”LCHF funkade ju för mig i så många år. Jag var piggare, gladare, mer energisk. Jag måste bort från det idiotiska kilotänket och leta quick fixes – och återgå till att leva som jag vet jag mår bra av. Så enkelt. Men så svårt. Så nu blir det bort med sockret.”

Aftonbladet har sökt Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT
Camilla Läckberg.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN