Bianca Ingrossos tårar inför sista ”Talang”-finalen i kväll

Profilens avsked: ”Jag började typ gråta förra veckan”

Hon lämnar efter fem säsonger.

Bianca Ingrossos ”Talang”-sorti kantas av tårar.

– Det känns jättetråkigt, jag började typ gråta förra veckan, säger hon.

Kvällens final blir Bianca Ingrossos, 27, sista ”Talang”-avsnitt.

Hon var visserligen uppe tidigt men nog såg ögonen ut att tåras när avslutet kom på tal i dagens Nyhetsmorgon.

– Det känns jättetråkigt, jag började typ gråta förra veckan när jag bara: men gud det här är sista gången. Men det är ju så nu. Jag har ett nytt projekt på gång som jag behöver ge kärlek och tid, sa hon i programmet.

Programledaren Steffo Törnquist undrade om hon kommer gråta under kvällens direktsända final.

– Ja , det tror jag.

”Det känns jättetråkigt, jag började typ gråta förra veckan”, säger Bianca Ingrosso och gör e grimas i Nyhetsmorgon.
”Det känns jättetråkigt, jag började typ gråta förra veckan”, säger Bianca Ingrosso och gör e grimas i Nyhetsmorgon.

”Hade aldrig vågat sjunga”

Hon har gjort fem säsonger och påpekar i programmet att hon aldrig skulle våga göra som många andra, och sjunga i programmet. Hon vill ha sången för sig själv. När hon som undantag gästade brorsan Benjamin Ingrosso på allsångsscenen förra året var hon ”livrädd”, säger hon.

– Jag är jättefeg, jag hade aldrig vågat ställa upp i ”Talang”. Att växa upp i min familj där alla sjunger... antingen stod jag nere i mitt rum och lade nån kör när mamma och Benjamin sjöng där uppe. Men jag vågade aldrig sjunga inför alla. Det är väl tur att jag pratar i alla fall, men sången håller jag lite för mig själv vilket är skönt, då kan ingen tycka nåt om den. Dels kan jag inte ta när någon säger att jag kan sjunga, om folk skulle säga att jag är dålig och sätta mig i ett fack med min familj... jag har dåligt självförtroende och hade inte klarat av att det skulle sättas på prov också, säger hon i Nyhetsmorgon.

Gör nytt program

Hon kommer nu göra ett nytt program för Discovery+/Kanal 5, som utvecklas av henne och kanalen i samarbete och ska visa profilen i ”en helt ny roll”, sedan hon även hoppat av ”Wahlgrens värld” efter tio säsonger.

”Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt, skrev Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande i slutet av förra året.

Ingrosso klev in i ”Talang”-juryn 2018, när hon ersatte Kakan Hermansson, 40.

– Jag är nya jurymedlemmen i ”Talang” och det här programmet är typ det roligaste programmet ever, för du kan komma hit och söka i princip med vad som helst. Jag söker nån som kommer in och gör en riktig show så att jag antingen vill dansa, vill skrika eller vill börja gråta, sade hon då.

Finalen i ”Talang” sänds på TV4 och TV4 Play 18 mars kl 20.00.

Publisert:

LÄS VIDARE