Flickvännen om stora åldersskillnaden med Dolph Lundgren

avNatalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Emma Krokdal, 24, öppnar upp om förhållandet med Dolph Lundgren 62.

Norskan säger att hon var beredd på reaktioner om åldersskillnaden på 38 år.

– Dolph och jag har det otroligt bra tillsammans och några negativa kommentarer kommer inte att ändra på det, säger hon till norska Se og hør.

Det var i januari som Aftonbladet kunde berätta att Emma Krokdal är Dolph Lundgrens nya kärlek. Paret lärde känna varandra på ett gym i Los Angeles där hon jobbar som personlig tränare.

”Var lite orolig”

Nu säger Emma Krokdal att reaktionerna från familj, vänner och bekanta har varit väldigt positiva.

– Jag var lite orolig över det till en början, så jag blev förvånad över hur många trevliga kommentarer vi fick. Från främlingar har det varit lite mer negativt, men också några stöttande och positiva hälsningar, något jag uppskattar, säger hon till Se og hør. Det har hon även berättat om tidigare.

Foto: Daniele Venturelli
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal.

”Har det fantastiskt”

Hon var beredd på att den stora ålderskillnaden skulle väcka uppmärksamhet.

– Folk kommer att ha sina åsikter ändå, och jag behöver inte bevisa någonting för någon. Dolph och jag har det fantastiskt tillsammans, och några negativa kommentarer kommer inte att ändra på det, fortsätter hon.

Hon beskriver Dolph Lundgren som väldigt respektfull, omtänksam och snäll.

– Och så är han väldigt bekväm att vara med. Det är inte lätt att hitta någon man matchar med så bra, så jag tror att vi båda verkligen uppskattar att ha varandra.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Kärlek